torsdag 19 april 2012

Vänsterfascistiska Vepso skriver i SvD

"Oberoende Nya Kulturmarxistiska Svenska Dagbladet” tar upp den kulturmarxistiska konspirationstråden om Breviks koppling till ”högerextrema nätverk”.
Det är Tor Bach, chefredaktör på Vepsen, som ges fritt utrymme i SvD för sin vänsterpropaganda. Vepso är vänsterfascistiska Expos motsvarighet i Norge, vars huvuduppgift är att undertrycka det fria ordet och inskränka yttrande- och tryckfriheten.

I numera välkänd vänsterfascistoid anda förlöjligas, förnedras och idiotförklaras den ”högerextreme motståndaren”, som inte får komma till tals. Den ”högerextreme motståndaren” pekas medvetet inte ut, men Bach hänvisar till Counter Jihad-rörelsen och ”Counter Jihad-bloggar” i Sverige.
Vänsterfascisten Bachs syfte är uppenbart; först definieras Counter Jihad-rörelsen som något omoraliskt och ont, därefter kopplas islamistkritiska bloggar till Counter Jihad-rörelsen (och i förlängningen alla andra islamistkritiska yttringar).
Härigenom låter Bach läsarna förstå att endast oanständiga människor skriver på, eller läser islamistkritiska bloggar. Genom det hos extremvänstern så populära guilt by association-begreppet, förmedlas därtill intrycket att den som befattar sig med islamistkritiska sociala media, som t.ex. bloggar, kan kopplas till Breivik.
Så arbetar en durkdriven vänsterfascistoid rörelse, för att begränsa den faktiska yttrande- och tryckfriheten i en demokrati.
Genom att framställa anti-islamister som ett hot mot demokratin, ”lyckas” dessutom Bach med konststycket att indirekt legitimera islamister, en grupp som innefattar terrorister som i likhet med Breivik mördar oskyldiga människor för sin övertygelses skull – för sin ideologi.
Detta är i och för sig inte något nytt; som exempel kan nämnas att de i grunden djupt antisemitiska kulturmarxistiska krafterna numera öppet stöder den islamistiska terrororganisationen Hamas i Gaza och den s.k. Ship to Gaza-rörelsen har som bekant erhållit helgonstatus.

UPPDATERING:
"Sveriges kvalitetssajt för nyheter" SvD gör parodi på själv - har nu bytt ut epitetet "antiislamister" mot "högerextremister" i rubriken till Bachs artikel. Betyder det att antiislamister är detsamma som högerextremister, eller har vänsterfascisten Bach hört av sig till SvD och krävt rubrikändring?
Färgelanda Monarki

3 kommentarer:

  1. Ishall eller inte?
    Lägre eller högre skatt? Och varför? Konsekvenser?

    Detta och liknande kan man diskutera med sakliga argument (om man vill).

    Men om man vill diskuter varför Sverige nu tar mot dubbelt så många "flyktingkommande" barn som England(och konsekvenser) då är det som allt förnuft har försvunnit från jordens yta. Det går helt enkelt inte. Då hamnar man i en dispyt om vem som är ond och vem som är god.

    Alla är dock överens om att Brevik är galen på ett extremt sektliknande vis. Nu skall bara vissa extremer tala om vilken "sekt" han skall tillhöra. Sanningen är att han liksom lasermannen tillhör sekten "mördare". Dit kan vi naturligtvis inte räkna varken Jonas Sjöström eller Jimmy Åkesson. Men väl Stalin och Hitler. Så enkelt är det. Tyvärr!? Lyckligtvis!?

    SvaraRadera
  2. Svenskan brukade vara pålitlig moderat. Men det var förstås på den tiden då moderatarna fortfarande var moderater. Sorgligt å se hur den gått ner sig i det korrekta träsket. Ingen trovärdighet längre.

    SvaraRadera
  3. Det är 68-vänstern som regerar i Sverige idag, sitter på alla viktiga positioner. Fredrik må va statsminister men han kröker rygg för kommunisterna som alla andra politiker (Sd undantaget). Sverige har blivit en Stasistat. Fruktansvärt är det.

    SvaraRadera