onsdag 18 april 2012

Den farsartade Breivikrättegången blir allt märkligare

Breivikrättegången har spårat ur och har nu fått karaktären av politisk rättegång, där kulturmarxister i PK-media exploaterar både offren och terroristen Anders Behring Breivik.

I brist på faktaanalys och korrekt rapportering handlar det mestadels om amatörmässiga psykoanalyser av Breivik, om verklighetsfrånvända konspirationsteorier om högerextremism och om mer eller mindre hatfyllda kommentarer från de familjer som drabbats av massmorden.

I brist på substans har PK-media nu siktat in sig på Breiviks morgonhälsning till rätten, som består av en utsträckt arm med knuten näven riktad mot rättens ledamöter. Färden nerför backen fortsätter således.

Förutom den sedvanliga idiotförklaringen av Breivik lägger PK-media till att hälsningen är högerextrem, vilket naturligtvis är oerhört allvarligt och något som allmänheten omöjligen kan undvara.

Någon förklaring till varför Breiviks morgondemonstration ska anses vara "högerextrem" avslöjas inte. Det finns dock redan flera konspirationsteorier i omlopp i sociala media, att det är Expos marxistiske vetenskapsman Alex Bengtsson som efter noggrant studium har kommit fram till denna logiska slutsats.






Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar