torsdag 26 april 2012

Centern - Schizofren moraluppfattning i frågan om ensamkommande "barn"

Den centerpartistiske riksdagsledamoten Staffan Danielsson skriver idag på DN debatt att det är rimligt att införa ålderstester på s.k. ensamkommande barn. "- Tester från våra grannländer visar att ensamkommande i hög utsträckning ljuger om sin ålder och det är inte rimligt att blanda vuxna män med barn", säger Staffan.

Centerns välkände homosexuelle provokatör och riksdagsledamot Fredrik Federley kommenterar nu sin partikamrats utspel om att kontrollera åldern på ensamkommande.
"- Jag förstår inte vad Staffan försöker uppnå", säger Fredrik.  "- Jag har min moraluppfattning klar och vill ha så många ensamkommande pojkar som möjligt. - Att höja åldern på dom skulle förstöra den rätta känslan", lägger Fredrik till.

"- Det vore dessutom fruktansvärt cyniskt om vi inte litade på barnen, som ju fått utstå outhärdliga lidanden innan dom kom hit. - Nej, istället för att försvåra så ska vi underlätta den ekonomiskt motiverade migrationen från MENA och Afghanistan".

"- Ett sätt är att höja människosmugglarnas status och kanske t.o.m. hjälpa  dom med modernare transportmedel. Detta skulle ju också minska lidandet för dom ensamkommande eftersom resan till deras nya land Sverige skulle bli så mycket bekvämare", avslutar Fredrik innan han ger sig iväg till ett viktigt möte med sin gode vän Smirnoff.

Färgelanda Monarki

7 kommentarer:

  1. Dagens smartaste ironi! Che risata! Grazie mille!

    SvaraRadera
  2. Seriöst, är det nån som kan tänka sig rösta på knäppgökarna i C???

    SvaraRadera
  3. Federley är definitivt inte seriös. Den bild han genom åren givit av sig själv är skrämmande(då menar jag inget som har mad homosexualiteten att göra).

    SvaraRadera
  4. Så länge de låter clowner som Fredrik Federley hållas så finns det inte en chans att man röstar på dem!!

    SvaraRadera
  5. Väntar på Federleys nästa utspel.
    Kanske det blir att han KLÄR UT SIG till en SMIRNOFFPIMPLANDE KVINNA som delar ut RESEBROSCHYRER(om Sverige) i flyktinglägren i Kenya. Ack-en så god hen han är.
    Han kanske har biljetter på gratis RESTRESOR till Sverige som han kan locka med.
    Denne man kan ensam förpassa Centern ut ur riksdagen.

    SvaraRadera
  6. Rolig satir om ett allvarligt ämne. Federley är min "favorit"
    Rune Lanestrand
    http://runelanestrand.wordpress.com/2012/04/25/hedersmord-kan-aldrig-accepteras/

    SvaraRadera
  7. Hanif Bali(M) gav i kvällens debatt(svt) en bra bild av hur det blir när en politiker har noll koll och är fullständigt ansvarslös.
    Han nästan skriker ut att flyktingmottagning är lönsamt och att det är varje familjs skyldighet att ta mot ensamkommande flyktingbarn. Och att regeringen minsan måste lagstifta så att det blir så. Och att kommunerna skall tvingas ta mot flyktingkommande barn. Det kommunala självstyret skiter han i.
    Sanningen är att massinvandringen ökar exponentiellt då det från 1 juli är lagstiftat om att anhöriga till de vi har tagit mot skall få komma hit och få asyl.
    Sanningen är att de 30 tal per år som medelkommunerna(20-30 tusen inv) tar mot som skall gå 2-årigt introduktionsprogram endast får bidrag till sin försörjning(ca 7 tusen kr per flykting och månad) dessa två år. Därefter är det kommunens ansvar enligt socialtjänstlagen att stå för flyktingens försörjning om denne ej har fått jobb. Kommunen får ett engångsbelopp på tio basbelopp(430000 kr) per år för att de skriver på kontraktet med migrationsverket. Detta skall räcka till administrativ personal, SfI,skola, barnomsorg,tolkar osv. Det gör det naturligtvis intepå långa vägar. Försörjningsstödet ökar nu dramatiskt i kommunerna. Men detta som mycket annat är "hemligt" i den offentliga redovisningen. Utöver detta tar de flesta av dessa kommuner mot ca 10 sk flyktingkommande barn per år(läs pojkar). För dessa får kommunerna ca 1900kr per "barn" och dygn. Denna summa räcker oftast inte. I vissa fall kan det kosta mångdubbelt mer. Nån övre gräns för hur många flyktingar Sverige kan ta mot per år finns inte i Halifs värld. Man skulle kunna tro att Halif i själva verket är råkommunist(tvång och obegränsat med skattemedel).

    SvaraRadera