tisdag 24 april 2012

Vänsterfascisten Magnus Betnér vill skjuta Expressens Ulf Nilsson

Vänsterfascisten Magnus Betnér fortsätter sitt idoga arbete i den kulturmarxistiska revolutionens tjänst.

Idag förtydligar Betnér sitt uttalande från gårdagens "Betnér direkt" i kanal 5, att Ulf Nilsson bör skjutas.

"- Det känns naturligt för en revolutionär att göra sig av med sina meningsmotståndare", förklarar Betnér. "- Detta är inget nytt och jag behöver alltså inte skämmas för att jag vill röja Ulf ur vägen", fortsätter Betnér leende.

"- Redan Lenin på sin tid förstod värdet av att skjuta sina motståndare i ryggen. - Det finns många revolutionära massmördare efter Lenin som jag beundrar", fortsätter Betnér stolt.

" -Kontrarevolutionären Breivik är på så sätt ganska unik, eftersom han anammat vänsterns och muslimska frihetskämpars framgångsrika arbetsmetoder bomber och skjutvapen, för att förändra samhället. - Själv tycker jag att sån verksamhet borde förbjudas, eftersom det helt klart handlar om illojal konkurrens mot axelmakterna vänstern-islam", förklarar Betnér.

"- Synd att Breivik inte är kulturmarxist, då hade han varit hjälte. - Jag hade bjudit in kulturmarxister och PK-experter till studion, som fått förklara att Breivik är ett offer för USA-imperialismen, judarnas konspiration och en  rasistkapitalistisk civilisation. - Men nu är han alltså bara en vidrig massmördande kontrarevolutionär, som i likhet med Ulf Nilsson förtjänar en kula i ryggen", avslutar Betnér passionerat.



Färgelanda Monarki

2 kommentarer:

  1. Det är nog rätt att kalla Betner för vänsterfascist. Han ser till och med ut som en AFA-aktivist. Härligt land vi fått. Betner tar inte bara heder och ära av en gammal seriös journalist. Han "avrättar" honom också symboliskt. F-n va vidrigt att se detta. Och Betners Pk-kompisar tycker han har vart duktig. Tänk om Betner sagt att Mona Sahlin skulle haft en kula i ryggen vilket j-la liv det skulle blivit på vänstern.

    SvaraRadera
  2. Betner menade politisk avrättning, det är nog givet. Symboliken "kula i ryggen" härstammar från vapen-historian och att man har "ospårbara" vapen. Det är ganska logiskt, och det är ganska oskyldigt på ett mörkt humoristiskt sätt. Även Betner inser nog att mord skulle bara ge annu mer legimitet för offrets synpunkter.

    SvaraRadera