onsdag 4 april 2012

Omvänd rasism och lögnen går hand i hand i kulturmarxismens Sverige

Sju muslimska killar misshandlar en äldre vit man med hund på Kortedala torg i Göteborg. Killarna säger något nedsättande om mannens hund, varefter de blir tillrättavisade av mannen. Detta går killarnas "ära" för när och som straff blir mannen misshandlad. När mannen ligger ner avslutas misshandeln med att killarna hoppar på hans huvud och sparkar in hans ansikte med svåra hjärnskador som följd. Mannen ligger i koma och kommer sannolikt inte att överleva. Efter misshandeln säger killarna att "det var en cool grej".

I media var det länge dödstyst om misshandeln och det var först när vänner till killarna började försvara dem på sociala media som sanningen kom fram och PK-media pliktskyldigast var tvungna att rapportera om vad hänt. Att våldsverkarna har invandrarbakgrund förtigs till skillnad från när det handlar om så kallade etniska (vita) svenskar. I det här fallet använder således PK-media termen "pojkarna", vilket även har ett annat syfte; nämligen att förringa det grova våldet p.g.a. den "låga åldern".

Som vanligt när det handlar om invandrarrelaterad grov brottslighet, framställer PK-media förövarna som offer. Killarnas vänner och familj får komma till tals och säga att killarna visserligen gjort fel, men att det är lika fel att killarna ska få sina liv förstörda genom att straffa dem. Som vanligt skänker man ingen tanke till brottsoffret, som är den som fått sitt liv förstört eller t.o.m. blivit dödad.

Aftonbladets apologetiska och ökänt oikofobiska ledarredaktion försöker i sedvanlig ordning skjuta över ansvaret på samhället. Det är samhällets fel och hade bara killarna fått en fritidsgård att leka i, så hade (döds)misshandeln i Kortedala aldrig ägt rum, konstaterar foliehatten Daniel Swedin på ledarplats i Aftonbladet.

När ett begås brott mot invandrare eller mot vänsterfolk är det dock aldrig "samhällets fel". I Anders Behring Breiviks fall är det således inte samhällets fel att massmorden ägde rum - "felet" ligger istället hos något slags världsomspännande högerextrem konspiration där alla kritiker av det multikulturella samhället är medskyldiga. Och det kan ju förefalla lite underligt och rent av rasistiskt av Aftonbladets foliehattar, att inte tillerkänna Breivik samma "rättigheter" som invandrare.

Kulturmarxisterna och foliehattarna i PK- media ägnar sig åt viktigare saker än åt att brännmärka kulturellt betingade våldsbrott, som dessutom ofta har rasistisk anstrykning riktade mot etniska svenskar.

PK-media jagar istället de alltmer svårfunna rasistiska brotten riktade mot etniska minoriteter som begås av vita. Och när inte Sverige räcker till för att hitta något sådant "avskyvärt" rasistbrott, får man vända blicken utanför rikets gränser.

I det stora och mäktiga landet USA pågår nu en märklig häxprocess där PK-media brännmärker en dödsskjutning som ett mord med rasistiska motiv. Det handlar om den 17-årige svarte Trayvon Martin som sköts till döds en sen natt, i ett villaområde i delstaten Florida.

Trayvon hade inte i villaområdet att göra eftersom han inte bodde där. Trayvons syfte var sannolikt att stjäla. En vakt fick syn på Trayvon och ringde larmtjänsten för att få besked om hur han skall agera. Trayvon, som var iklädd något slags rånarluva, hoppar då plötsligt på vakten och börjar misshandla honom samt uttalar dödshot. Vakten skjuter då Trayvon som dör.

Här kunde historien ha slutat eftersom man i USA liksom i Sverige har rätt till självförsvar. Men oturligt nog för vakten så heter han George Zimmerman, vilket är ett tvättäkta "vitt" namn, ja nästan nazistiskt till sin natur i PK-sfärens psykedeliska värld. Och vips förvandlade PK-media dödsskjutningen av en obegåvad och våldsam svart inbrottstjuv till ett hatbrott.

Zimmerman lever nu på hemlig plats eftersom han på grund av drevet i PK-media är utsatt för dödshot. Svarta pantrarna, som är en svart rasistorganisation som odlar hat mot vita och judar, har utfäst en belöning på 10 000 $ till den som "får tag på" Zimmerman. Den "rättskipning" som väntar Zimmerman hos de Svarta pantrarna är sannolikt i paritet med den som uttalas i youtube-inslaget längre ner på sidan av den så kallade "Kaosmannen", från det multikulturella Sveriges skyltfönster Malmö.

När det kom fram att Zimmerman, namnet till trots, hade latinamerikanskt påbrå fick PK-media lite huvudvärk. Det löste man dock genom att ignorera Zimmermans etniska ursprung och istället koppla "rasistdådet" till hans "rasistiska" namn Zimmerman.

I dagens nummer av Bohusläningen skriver foliehatten och före detta FP-politikern Olle Wästberg - numera kallar han sig "liberal krönikör" - om "tragedin i Florida". I sin krönika ljuger den debile Wästberg friskt.

Wästberg framställer dödsskjutningen som ett rasistdåd och undanhåller läsarna vaktens etniska ursprung. Wästberg påstår att Trayvon var en välartad elev som var på väg att söka till College.

Sanningen är dock den motsatta. Enligt offentliga uppgifter, som även Wästberg kan ta del av och läsa, har Trayvon stängts av från sin skola vid inte mindre än tre tillfällen det senaste året, bl.a. för narkotikarelaterade förseelser på skolan och för att Trayvon påträffats med stöldgods på skolan.

Wästberg konstaterar utan tillstymmelse till bevis att det handlar om ett "hate crime" och kräver att Zimmerman ska ställas inför rätta. Wästberg är sannolikt van vid hur "rättvisa" skipas i demokraturens Sverige.

Det foto föreställande Trayvon, som figurerat i PK-media, har vid närmare granskning visat sig vara ett gammalt foto där han är 12-13 år. Ett foto av Trayvon som 17-åring kan ses här, vilket inte är lika gulligt och oskuldsfullt. Men PK-media har alltså använt det gamla fotot, allt för att framställa Trayvon som ett oskyldigt offer, ett barn som mördats av en vit rasist.

Wästberg nämner att president Obama ska ha yttrat att Trayvon kunde ha varit Obamas egen son, men det var nog innan Obama såg fotot på Trayvon som 17-åring.

En annan knallkork som skriver om "mordet" på Trayvon är Johanna Koljonen på kulturmarxistiska DN.

USA:s vänstermedia arbetar på samma ohederliga sätt som i Sverige och drar sig alltså inte för att ljuga eller ens för manipulera källmaterial, när den amerikanska allmänheten ska "informeras". Till skillnad från i Sverige finns dock en möjlighet att få en motbild i form av så kallade konservativa TV-kanaler, radio och tidningar. Det finns även fungerande kontrollorgan som har till syfte att slå ner på felaktig och oseriös nyhetsrapportering.

Det var för övrigt sådana "media watchdog groups" som slog larm om att den starkt vänsterinfluerade och Obama-lojala TV-kanalen NBC hade manipulerat Zimmermans samtal med larmoperatören.

NBC spelade upp en redigerad audio från larmsamtalet, där Zimmerman kan höras säga: "This guy looks like he's up to no good … he looks black." Och då kan man ha förståelse för att en hel del människor tror att det handlar om ett hatbrott.
Sanningen var dock en annan. Den oredigerade versionen lyder så här: "- This guy looks like he´s up to no good. - Or he´s on drugs or something. - It´s raning and he´s just walking around, looking about". The 911 officer responded saying: "- OK, and this guy - is he black, white or hispanic?" "- He looks black", Zimmerman said."
När sanningen kom fram fick NBC krypa till korset och be om ursäkt.

NBC:s tilltag är ett exempel på en klassisk Janne Josefsson-klippning. Demokraturen Sverige belönar dylik politisk klippkonst och dramaturgi med Stora journalistpriset. I USA får ohederliga journalister be om ursäkt när de blir avslöjade - en inte helt oväsentlig demokratisk skillnad. I Sverige behöver inte ohederliga journalister be om ursäkt. Att vara ohederlig är nämligen en del av systemet - en inte helt oväsentlig demokratisk skillnad det heller.




Färgelanda Monarki

14 kommentarer:

  1. "Omvänd" rasism? Nä, inte alls - det kallas rasism, punkt slut.

    SvaraRadera
  2. DDR-Sverige förnekar sig inte.

    SvaraRadera
  3. Yes, Johanna Koljonen är en riktig knallkork. Intressant att Koljonen först skriver att "USA skakas av mordet på Trayvon Martin" och sen skriver " Exakt vad som hände är inte känt".

    Seriöst? Nja, inte värst, men Koljonens sk nyhetskrönika säger väl det mesta om dagens vänsterextrema nyhetsrapportering i Sverige. Det är ren propaganda och inget annat.

    SvaraRadera
  4. så fruktansvärt fegt att inte fördöma dom här vidriga ligistynglen bara för att dom är invandrare. Dom tog ett liv fär dom tyckte det var tufft!!! Man blir bara så förbannad. Skylla på brist på ungdomsgårdar????? Aftonbladet sänker sig själva OCH landet.

    SvaraRadera
  5. När spricker bubblan?

    SvaraRadera
  6. Ja... och här är det väldigt tyst om fakta som polisen släppte ut idag, att den ENDA människa som ingrepp och försvarade Car-Erik (61) var en afrikansk vuxen man, som själv fick en och annan spark. Typiskt svenskt: bara massa ord på nätet och jättekonflikträdda när det gäller!

    SvaraRadera
  7. Poängen var väl ändå att problemet med våldsbrott som beror på hederskultur inte är begränsad till övergrepp på muslimska kvinnor. Det som hände i Kortedala visar att problemet är större än så. Det är ett faktum att många muslimska män har svårt att bli tillrättavisade eller ifrågasatta. Vill de leva i en demokrati får de anpassa sig, annars funkar det inte. Men som det är idag blir de ju nästan uppmuntrade av media att begå brott. Bra agerande av den du kallar afrikanen förresten. Men detta handlar som sagt inte om hudfärg. Förresten finns det kanske inte så många svenskar kvar i Kortedala:)
    "Sverige är vackert"

    SvaraRadera
  8. Är själv Kortedalabo, och vill bara säga att jodå det bor svenskar här. Jag är en av dem och jag är precis lika rädd för svenska ungdomsgäng som för de med utländsk bakgrund. Störiga killar i 13-20-års åldern är potentiellt farliga oavsett bakgrund. Tror faktiskt att det hade gått lika illa om det hade varit ett gäng halvkriminella svenska ungdomar som hade blivit tillsagda av mannen.

    Jag stör mig på attityder och inte på kulturer. Känner väldigt många trevliga muslimer från min utbildningstid och två av de bästa vårdarna på min mormors äldreboende är ett par killar från mellanöstern. De är betydligt mycket snällare och gulligare med de gamla än vad bortskämda svenska unga tjejer är som bara upplever de gamla som bortskämda och krävande. Som sagt attityd är fan så mycket viktigare än kultur.

    SvaraRadera
  9. Tänk efter på vad du säger Kortedalabo. Du säger att du stör dig på attityder och inte kulturer. Men då glömmer du att attityden är kopplad till kulturen. Och det är det som är problemet med många muslimska invandrarkillars attityder. Samma sak med muslimska mäns attityd mot kvinnor. Jag förnekar inte att även svenskar har sunkiga attityder. Men hur ofta läser du om att svenskar kastar ut kvinnor från balkonger eller att svenska ungdomsgäng gör som i Kortedala. Dags att vakna och se verkligheten som den är och inte bortförklara. Då löser man inga problem.

    SvaraRadera
  10. Hej Kortedala!
    det där du sa om svenska tjejer är väl ochså rasistiskt eller???? att de är slöa och lata och bortskämda??? dra alla över en kam så där.....men det går väl an och säja så i dagens Sverige, du kan ochså säja white trash utan att nån från eliten säger du är rasist. så länge du är rasist åt "rätt håll" så är det tydligen ok......

    SvaraRadera
  11. Sverige är ockuperat. Äckliga mångkultur.

    SvaraRadera
  12. Undrar vad det är för föräldrar som har uppfostrat dessa ungdomar? Uppfostra de till att hata djur och inte respektera svenska kvinnor och äldre personer. Ut med de jävla packen hela familjen, vad har de här att göra? De kostar bara samhället en massa pengar kriminella och elaka drägg. Jag ser hat från deras sida, de kommer att få vad de förtjänar.

    SvaraRadera
  13. Det kommer att brinna i Sverige sommaren 2012.
    Det finns en och annan som fått nog nu!

    SvaraRadera
  14. Det mångkulturella exprimentet eller vad det nu är skapar enorma spänningar.
    Förstår inte att man nu inte kan säga att vi kan inte mitt uppe i de segregationsproblem vi har fortsätta att varje år öka på med i storleksordningen(36 tusen invånare), en medelstor kommun ,per år av flyktingar som får asyl.
    Självklart måste vi sansa oss och reda ut de problem vi redan har.
    Detta inte minst för de flyktingar som redan är här.
    I stället träder den nya lagen om anhörighetsanknytning i kraft den 1 juli vilket gör att vi kan förvänta oss upp till 100 tusen nya flyktingar från somalia per år de första åren(enligt migrationsverket).
    Vart har förståndet tagit vägen? Sverige blir totalt förstört.
    Själv hjälper jag ofta någon som är i min närhet behöver någon form av hjälp(t.ex ekonomisk). Men jag får i bland säga till mig själv att jag kan inte hjälpa alla eller på ett sånt sätt att jag till slut själv inte kan ta mitt ansvar. Sverige tar nu inte sitt ansvar för nästa generation. Det vår generation nu gör är i själva verket väldigt egoistiskt.

    SvaraRadera