måndag 23 april 2012

Breivik - Kulturmarxisternas hat visar intoleransen

Kulturmarxisternas hat mot Breivik samt mot kritiker av massinvandringspolitiken och det multikulturella samhället, har nu flödat i dagarna sex och tycks vara outtömligt.

Allt detta hat hos dem som påstår sig stå för tolerans och demokrati, är en paradox som det inte är helt lätt att förhålla sig till.

Det är först när man inser att kulturmarxismen som ideologi både är intolerant och totalitär, som bilden klarnar och man till slut förstår varifrån hatet hämtar sin näring.

I en demokrati som är stöpt i kulturmarxismens form tillåts inte kritik mot den "statsbärande" kulturmarxismen. Alla kritiker och all opposition mot kulturmarxismen förföljs sålunda skoningslöst.

Kulturmarxismens statsbärande ställning i Sverige och i de flesta andra västerländska demokratier, tål att jämföras med kommunistpartiets statsbärande ställning i Kina, som heller inte tillåter kritik och som också förföljer oliktänkande.

Man kan därför till viss del förstå Annie Lööfs förvirring, när hon försökte hantera begreppen demokrati och diktatur i jämförelsen med Kina.

Vi kan även vara säkra på att mediaskuggan hade varit total, om en kulturmarxist hade varit otydlig på samma sätt som Annie Lööf. Kulturmarxisternas hetskampanj mot Annie Lööf handlar därför mer om att vårda sina egna politiska intressen, än om att Annie Lööf skulle ha sagt något olämpligt.

Detsamma gäller Breivik-rättegången, som kulturmarxisterna gör sitt yttersta för att exploatera i syfte att ytterligare stärka sitt grepp om samhället och om den vanlige medborgaren.

Det är en fördel att ha detta perspektiv i åtanke, när man betraktar kulturmarxismens festspel i Oslo byrett.

Färgelanda Monarki

13 kommentarer:

  1. Är det nån som fortfarande köper medias bild av verkligheten??? förutom dom själva och redan övertygade då förstås?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Är det någon som köper "Alla kritiker och all opposition mot kulturmarxismen förföljs sålunda skoningslöst.?
      Jaja.
      Emotsagd=förföljas skoningslöst
      Emotsagd=tystas ner

      Jag har förövrigt inte en jävla aning om vad kulturmarxism egentligen är. "wikipediade" det nu, och märker att ni högerextrema visst har en egen tolkning... Funny.

      Radera
  2. Parodi eller foliehatt?

    SvaraRadera
  3. Att vara muslim kan knappast anses vara en politisk ståndpunkt. Däremot finns det stora likheter mellan de två andra ideologier Breivik säger sig hata. Såväl nationalsocialismen som kommunismen innebar ett maktmissbruk möjliggjort av en allt för omfattande centralisering av den politiska makten. Endast sättet detta maktmissbruk tar sig uttryck på (rashygien respektive planekonomi) skiljer de båda åt. Detta till trots tycks Breivik ändå vara för en centraliserad makt. Dels genom sin önskan att från centralmakten styra vem som ska bo i landet och vem som inte får vistas där, och dels genom att kräva att landet ska styras av ett råd dominerat av en viss ideologi. Båda dessa önskemål ökar dock risken för ett framtida maktmissbruk.

    Om Breivik är orolig att det norska folket i framtiden ska utsättas för olika former av förtryck, t.ex. att en majoritet av muslimer inför sharialagar, måste lösningen istället vara att slå vakt om de demokratiska principerna samt att decentralisera statsmakten. Det senare eftersom historien visat att demokrati allena inte alltid räcker till, då även folkvalda (som t.ex. Hitler) ibland har begått stora övergrepp. Genom decentraliseringen minskar dock risken för maktmissbruk avsevärt i och med att den fria konkurrensen i politiken stärks när fler människor som valts oberoende av varandra blir inblandade plus att folk lättare kan jämföra och ställa krav, eller i värsta fall flytta, om de regionala skillnaderna går i en ogynnsam riktning på hemorten.

    /Roger

    SvaraRadera
  4. Annars bra men tonen är för skarp och fientlig för normalsvensson... kan du inte läsa det på ett sätt så att det taggiga och rent ut sagt klantiga uttrycken trubbas av så når inte budskapet fram om du inte är övertygad om just den här världsbilden, vilket jag inte är.

    Håller med om att vi har en intolerant politisk atmosfär som måste bekämpas genom att öppna upp mer för dialog och allas rätt till att tänka fritt och uttrycka sig utan att bli nedklankad.

    SvaraRadera
  5. Vilken planet lever du på?

    Breivik har om inte annat behandlats med silkesvantar. Han har fått ha tre celler, en dator och har kunnat orerera i flera dagar om sin ideologi.

    Islamister som bara misstänkts för samröre med terrorister har flugits ner till egyptiska tortyrfängelser.

    SvaraRadera
  6. Vidrigt att du precis som Breivik talar om att samhällets elit består av "kulturmarxister". Fly från den världsbilden innan du begår något ännu mer hemskt än vad han har gjort.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det känns bra jobbigt att va en av dom som skapat terroristen Breivik eller hur? Det måste göra ont i själen riktigt ordentligt på dig;)

      Radera
  7. Det är svårt att säga om det här är ironi eller inte... Oavsett vilken åsikt eller världsbild man har vill man väl inte bli förknippad med en person som mördar barn?
    Så är det bara korkat eller är det någon slags humor?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Din kommentar är en klockren kulturmarxistkommentar, förlöjligande av motståndaren och undvika sakfrågan. Klockrent som sagt!

      Radera
  8. Onekligen tycker författaren att det är hemskt att media har spytt hat om Breivik. Kanske tycker han att media borde hyllat Breivik istället.

    Det verkar ju vara fruktansvärt att rasister och nazister blir kritiserade i Sverige, bättre var det för de som satte sig upp mot nazisterna och facisterna! De fick minsann säga vad de ville!

    Fin världsbild du har, att okunskap är makt verkar vara din slagdänga...

    SvaraRadera
  9. Hatet mot Breivik är en sak och det kan man ha förståelse för. Men ni kulturmarxister går över alla gränser när ni blåser upp detta hat och använder det mot inv.kritiska röster som inte har nåt ihop med Breivik. Och ni skäms inte ens utan tycker ni är rediga. Patetiskt...

    SvaraRadera
  10. Två alernativ här...

    Antingen är denna blogg en parodi på alla foliehattssbärande sverigedemokrater och du har skrivit detta inlägg som en rätt osmaklig sarkasm. Eller så är du verkligen dum i huvudet och förstår inte varför vanliga svenskar hatar både Breiviks handlingar och hans skruvade åsikter och att detta inte är påkallat av någon Pk-konspiration.

    SvaraRadera