torsdag 12 april 2012

PK-media jublar - Floridaskytten åtalas

Kulturmarxisterna med DN i spetsen jublar efter att en amerikansk åklagare i Florida fallit till föga för USA:s vänstermedias kampanj, för att få vakten George Zimmerman åtalad för dödsskjutningen av den svarte 17-årige Trayvon Martin.

Åklagaren tillsattes speciellt för Trayvon Martin-fallet, vilket förstärker bilden av att det handlar om ett politiskt motiverat åtal. Samme åklagare har tidigare beslutat att inte dra åtalsfrågan inför en så kallad "grand jury", vilket är det gängse tillvägagångssättet i Florida, och beslutade alltså självsvåldigt om att väcka åtal.

Eftersom skjutningen inträffade i ett muromgärdat villaområde hade Trayvon olovligen berett sig tillträde till villaområdet och redan därigenom begått brott. Vad Trayvon var ute efter i villaområdet är oklart, men Trayvon har tidigare blivit avstängd från sin skola p.g.a. narkotikarelaterade förseelser och för att ha förvarat stöldgods samt inbrottsverktyg på skolan.

Trots att Zimmerman till hälften har latinamerikanskt ursprung har PK-media ihärdigt försökt att spela ut rasistkortet. Fokus har istället lagts på att Trayvon var svart, för att därigenom få dödsskjutningen att framstå som ett rasistdåd.

P.g.a. den uppiskade stämningen, där t.o.m. president Obama lagt sig i fallet och kallat Trayvon Martin för sin ofödde son, finns det stora frågetecken kring huruvida Zimmerman kan få en rättvis rättegång.

Som jämförelse kan nämnas den amerikanske svarte fotbollsspelaren O J Simpson, som friades i en uppmärksammad mordrättegång för några år sedan. Simpson var skyldig men klarade sig tack vare försvarsadvokater som skickligt utnyttjade amerikanska vänstermedia, när de spelade ut rasistkortet och hävdade att åtalet mot Simpson berodde på det faktum att han var svart.

Taktiken att förvandla förövaren till offer, används för övrigt med framgång  av kulturmarxistiska krafter även i Sverige.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar