måndag 30 april 2012

Breiviks högerextrema nätverk växer - även Ryssland inblandat

Breiviks nätverk av "högerextrema", som direkt eller indirekt är ansvarigt för Breiviks massmord, växer nu ytterligare. Tyvärr talar det mesta för att den svenska nationen är utsatt för en världsomspännande högerextrem konspiration, som hotar själva grundvalarna i det kulturmarxistiska samhället.

Som ett bevis för denna högerextrema konspiration kan nu kulturmarxistiska DN avslöja att Breiviks nätverk även omfattar högerextrema krafter i Ryssland, som enligt DN beundrar Breivik. DN:s avslöjande är både angeläget och viktigt.

Sannolikt har Breivik inspirerats av ryska högerextremister med retroaktiv verkan. Även högerextrema grupper i Sverige har sannolikt inspirerats av sina ryska bröder, som sedan varit avgörande för Breiviks utveckling.

Till slut har Breivik inte kunnat stå emot trycket från de högerextrema grupperna, utan har drabbats av en högerextrem psykos som lett fram till massmorden. Breiviks sjukdomstillstånd har för övrigt bekräftats av norska PK-psykiatriker.

Tungt vägande konspirationsteorier skapas dessutom just nu vid PK-medias redaktioner i Sverige, som kommer att bevisa att terrordådet mot World Trade Center i New York utfördes i rent självförsvar mot Breiviks högerextrema nätverk.

Trovärdiga källor gör gällande att flera svenska riksdagsledamöter är misstänkta för att vara anstiftare till terrordådet i New York och kan förväntas bli åtalade för terrorbrott i USA inom kort.

Den i Sverige världsberömde kurdiske PK-haveristen Kurdo Baksi, säger i en kommentar att:
"- Det är självklart att dessa svenska nazistiska riksdagsledamöter utvisas till USA för att dömas för sina brott mot mänskligheten".

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar