torsdag 26 april 2012

Färgelanda - Axplock från monarkin

Monarkin fortsätter sin framgångsrika näringslivspolitik. Efter de stora framgångarna i Björnhuset, där företagens hyra sponsras med miljoner av undersåtarnas pengar, har konceptet utvecklats. Det senaste exemplet på framgångsrik hyressponsring är företaget 3 Elite, som nu genomgår en rekonstruktion och som är skyldig monarkin 183 000 i obetalda hyror. "- Vi är rätt nöjda med nivån", säger monarken Peter Johansson. "- Visserligen kommer vi inte att förlora några miljonbelopp, men nästan 200 000 riksdaler är inte fy skam det heller".

Vindbruksplanen överklagas igen. De som överklagar menar att kronprinsen Per Krokström (M) fortfarande är jävig, eftersom den vindkbruksplan som röstades igenom av Riksdagen förra månaden är identisk med den gamla som blev upphävd.

Högsäter brottsbekämparförening har presenterat sitt nya brottsbekämparekipage. Det är ett fyrspann i gult, vitt och orange med saftblandare på taket. Idén är hämtad från gangsterstaden Malmö, där Landsfiskaleriet bjuder knarklangare och våldsverkare på korv med bröd för att de ska bli snälla. "- Vi har utvecklat konceptet en smula och tänker bjuda på saft istället", säger föreningens informelle ordförande Ulf Örtengren.

Den gamle monarken Zaid Långström (S) tar över som chefrevisor. "- Nu är det slut på slarvet och röran i monarkin", säger Zaid i en kommentar.

Projektet Dans i musikskolan beviljas 40 000 riksdaler av Folkhälsorådet i Färgelanda kommun. Tanken med projektet är att förstärka segrationen av barn och ungdomar i det multikulturella samhället. Härigenom utesluts muslimska barn och ungdomar eftersom dans inte är tillåtet i islam. Vad vi ser här är således ytterligare ett exempel på hur muslimer utsätts för strukturell rasism. Vi uppmanar därför till förbud mot dans, så att kränkningarna mot muslimer äntligen kan upphöra.

Efter ett server-haveri som släckte ner Dalslandskommunernas hemsidor och som kostade monarkins skattebetalare flera hundra tusen laddar nu IT-chefen Jonas Berggren om. "- Server-haveriets kostnader var väl använda pengar". - Nu fick jag möjlighet att modernisera och köpa nytt, så att jag och personalen kan ägna mer tid åt dataspel. - När jag inte spelar dataspel satsar jag på fiber. Nio miljoner riksdaler ska ge råg i ryggen", säger Jonas.

Mr HGF Conny Hansson laddar för en ny omgång av den populära långköraren "Genevilyran". I början av juni kommer som vanligt drygt 40 lag och en tusenhövdad publik att ta del av den uppskattade brännbollsturneringen i Högsäter.

Färgelanda Monarki

1 kommentar:

  1. Färgelanda fortsätter oförtröttligt sin kamp för att förbli en av Sveriges främsta kulturkommuner. Som vanligt satsas alldeles för lite på monstertruckar, raggarbilar och idrott!

    SvaraRadera