onsdag 25 april 2012

Axplock från demokraturen Sverige

Idag ondgör sig kulturmarxistiska DN över Sveriges handel med Vitryssland.
"- De övervakar sina invånare", säger DN indignerat. "- Och Sverige då?", frågar vi.
"- Diktatorn slår sina invånare", säger DN. "- Och Sverige tillåter vänsterfascister att slå svenska invånare med statsministerns goda minne", säger vi.

Regeringen bjöd in fel Margareta Winberg till Rosenbad för lunch med tidigare ministrar. Inbjudan skickades till en tant med samma namn från Sundbyberg, som tackade ja till inbjudan och glatt lunchade med de tidigare ministrarna. Tanten borde få medalj för sin insats tycker vi. Det är tämligen stort underhållningsvärde på regeringens senaste miss, vilken dessutom vittnar om att regeringens inkompetens är mer omfattande än vad man tidigare kunnat ana (ni hittar tanten längst ner till höger på bilden).


Vänsterfascisten och mångmiljonären Robert Aschbergs kompis Gert Fylking har gjort sitt livs karriärmisstag. I direktsändning i radion jämförde han Anders Behring Breivik med serber, vilka han bl.a. kallade psykopater och dumma i huvet. Den debile kulturmarxisten Fylking har tydligen inte förstått att det bara är vissa grupper som det är politiskt korrekt att hata. Om Fylking hade kallat SD för psykopater och dumma i huvet hade han istället fått blommor och choklad. Fylking kommer dock säkerligen igen. Kulturmarxisterna har för vana att rehabilitera de sina, vilket bl.a. Mona Sahlin och Gudrun Schyman är exempel på.

Nyss sparkade Sofia Arkelsten får nytt toppjobb av nepotisten Fredrik Reinfeldt och blir ny ordförande för utrikesutskottet. Arkelsten har mycket ringa erfarhenhet av de frågor hon nu ska ansvara för. Utnämningen är ett fattigdomstecken och visar återigen på statsministerns dåliga omdöme.

Dagens kloka politiska citat hämtar vi från Moderaternas vice gruppledare i Riksdagen Margareta Pålsson, som  motiverar varför Arkelsten passar som ordförande i utrikesutskottet:
"- Vi ser framför oss att utrikespolitiken lite ändrar karaktär och frågor som miljö och klimat tar större utrymme. - Och det är det som Sofia är bra på", säger Pålsson som alltså vill "ändra utrikespolitiken" för att passa Arkelsten. Helt klart stort underhållningsvärde på den kommentaren.

Förtroendet för kungahuset rapporteras nu vara rekordlågt. Det har alltså inte hjälpt att kungahuset med dess frontfigur kronprinsessan Victoria är "super" politiskt korrekt i diskursen - den kulturmarxistiska revolutionen tar som vanligt inga fångar. Snart är Sverige republik.

Från kulturmarxisternas festspel i Oslo byrett rapporteras att PK-journalisterna är slitna av allt hat de tvingas sprida varje dag. "- Jag tror inte att det är bra att hata så här mycket och framför allt inte så länge. - Man tappar liksom glädjen med att hata till slut", säger en av PK-journalisterna på plats som vi pratat med.

"- Nu har vi hatat i dagarna sju och ska jag va uppriktig så kommer det kännas skönt att få åka hem när rättegången är över. - Jag behöver vila upp mig och ladda om batterierna, så jag kan fortsätta hata högerextremisterna hemma i Sverige", avslutar en liknöjd PK-journalist från Oslo.

Nivån på åttonde akten i den politiska teaterpjäsen "Breivik - den odemokratiska terroristen", talar sitt tydliga språk. Det handlar visst om bacillskräck idag.

Nya framgångar för det multikulturella Sverige rapporteras från Biskopsgården i Göteborg, där en ny skottlossning ägde rum i morse. Denna gång dock utan personskador "lyckligtvis".

Färgelanda Monarki

6 kommentarer:

  1. "Nya framgångar för det multikulturella Sverige" Pajas

    SvaraRadera
  2. Jag hatar svenskar!

    SvaraRadera
  3. Nytt hedersmord i måndags.
    I sju månader bad 19 åriga Mari i Landskrona om hjälp för att få skydd.
    Samtidigt kan man i TV från vissa personer få höra att händelsen inte har med kultur att göra??!!????
    Nu har vi på kort tid fått bevittna en vidrig gruppvåldtäkt och ett hedersmord. Men dessa företeelser har inte med kultur att göra?!
    Tycker verkligen att vi skall bistå de skötsamma "flyktingar" som vi har tagit mot i detta land. Vi måste nu ta hand om de värsta miljöerna så att de vi har tagit mot kan få en ärlig chans. Men då måste vi också säga ifrån och uttrycka vår avsky för det vi inte godtar. Men framförallt måste vi sluta upp med denna massinvandring. Annars slutar det med en förskräckelse.
    För alla.

    SvaraRadera
  4. Hörde i dag delar av socialdemokraternas ekonomiska skuggbudget.
    Målet var att alla(95%) skall ha gymnasiekompetens. Bara det nu inte blir så igen att alla skolor(bara för att uppnå målet) skall kallas gymnasie.
    I så fall kan vi väl lika väl kalla alla skolor för högskolor.
    Som Dansken sa: "Hade vi haft ett berg så skulle det varit djävligt högt".
    Tycker att vi skall satsa på en grundskola som fungerar så att de flesta kommer ut med godkända betyg. Vi får nog börja i den änden.
    Annars

    SvaraRadera
  5. Jag är halvsvensk, men hatar sverige, min bror har fått mycket bättre förutsättningar en mig, jag har bara blivit mobbad och känner mer och mer utanförskap, har helt enket inte haft någon changs att återhämta sig, i detta nybyggarland.

    SvaraRadera
  6. Fylking blev avstängd från sitt jobb på Radion (enl TV i kväll).

    SvaraRadera