onsdag 11 april 2012

Låga straff i Sveriges värsta överfallsvåldtäkt - PK-media rapporterar i notisform

I dag föll domarna i Sveriges vidrigaste överfallsvåldtäkt genom alla tider. I nästan ett halvt dygn roade sig sju afghanska asylsökande, som sökt en fristad i Sverige undan påstått våld och förtryck i sitt hemland, med att våldta en svensk tvåbarnsmamma vaginalt, analt och oralt - dessutom samtidigt och dessutom på en asylförläggning! Eftersom förövarna höll för kvinnans mun under övergreppen, förelåg även kvävningsrisk.

De afghanska våldtäktsmännen har i förhör dels förnekat våldtäkten, dels försvarat sig med att kvinnan var en hora. Förutom kvinnans utpekande fälldes de av bevisen från sina synder - rikliga mängder DNA-spår i form av sperma hittades nämligen bl.a. i kvinnans vagina och ändtarm.

Efter våldtäkten drabbades kvinnan av ett psykiskt sammanbrott och de fysiska skadorna medförde bl.a. inkontinens och att kvinnan tvingades använda rullstol.

När den så kallade Hagamannen härjade för några år sedan, exploderade PK-media i en orgie av inträngande och detaljerade reportage om Hagamannens våldtäkter. Under flera månader dominerades media av överfallsvåldtäkterna och massmedias PK-politruker vallfärdade till tingsrätten och hovrätten. Hagamannens liv vändes ut och in för att tillfredsställa PK-medias perversa intresse, där olika "experter" fick framföra sina kloka analyser om Hagamannen, hans psykiska hälsa och brott.

I fallet med de sju afghanska våldtäktsmännen vallfärdade emellertid inte massmedias PK-politruker till tingsrätten, här blir det ingen analys, ingen offentlig rannsakning. Istället för spaltmil i PK-media och 1 000-tals radio- och TV-timmar, bidde det några notiser som nödtorftigt återger brottet och straffet. Den svenska kvinnan blev helt enkelt våldtagen av fel personer.

Som vanligt när det handlar om mörkhyade gärningsmän pixlar Aftonbladet våldtäktsmännen och nämner inte heller att de är afghanska asylsökande. När det handlar om "vita" brottslingar, hänger dock Aftonbladet gladeligen ut brottslingen med namn och bild. Även Expressen drar sitt strå till stacken - PK-hyckleri i en av dess lägsta och ynkligaste former.

Om det varit ett etniskt svenskt ungdomsgäng som stått för övergreppet, hade mediabevakningen garanterat sett ut som i fallet Hagamannen. Om våldtäktsoffret dessutom haft invandrarbakgrund hade det inneburit bingo för PK-media, som hade kunnat konstruera rasistiska konspirationsteorier ända fram till nästa sekel. Vänsterextrema Expo hade sannolikt fått extra skatteanslag och hade kunnat skriva handböcker att användas förebyggande i landets grundskolar i "arbetet mot rasismen".

I det här fallet utsätts den våldtagna kvinnan för ytterligare en kränkning genom att hon glöms bort av PK-media och genom att de afghanska våldtäktsmännen kommer så lindrigt undan och närmast ursäktas för sina hemska brott. Även domstolen är inne på att det inte var så farligt.

Visserligen dömdes våldtäktsmännen till utvisning, vilket sannolikt förargar en och annan förvirrad vänsterfeminist som hellre vill att de stannar. Men 4-6 års fängelse utdömt av en svensk politiserad domstol är skrattretande för ett sådant här grovt brott. Som jämförelse kan nämnas att Hagamannen fick 14 år, men han var ju som sagt svensk och kunde därför sättas åt ordentligt.

Färgelanda Monarki

7 kommentarer:

  1. En skam för landet med såna låga straff..

    SvaraRadera
    Svar
    1. Något stinker i det här landet helt klart och det är allt fler som känner att det luktar illa.

      Radera
  2. Om detta överfall som kan likställas med mordförsök på en anställd kvinna på förläggningen hade händ i ett annat EU land liksom allt annat våld av invandrare mot den inhemska befolkningen, då hela folket skulle gå ut på gatorna i protest mot denna okontrolerade massinvandringen. Hur längre skall svenskarna låta att förinta sig själva och förstöra sitt eget land? hur lång måste dessa våldverkare gå i förgörelse för att folket reagerar, för snart är tiden ute

    SvaraRadera
  3. Utan att gå in på gärningsmännens etniska ursprung så finns det två väsentliga skillnader mellan detta fallet och Hagamannen. Hagamannen höll på i flera år medan männen i Mariannelund greps redan dagen efter. Hagamannen skapar på så sätt förmodligen en större och långvarigare rädsla hos befolkningen i området, vilket rimligen påverkar massmedias bedömning av nyhetsvärdet. Den andra skillnaden är att Umeå är en mycket större ort än Mariannelund, och ges därför större utrymme i nationell media.

    SvaraRadera
  4. Hagamannen dömdes till 14 år för
    1 st våldtäkt
    2 st grov våldtäkt och mordförsök
    2 st försök till våldtäkt
    (totalt 7)

    Alltså i ett förenklat genomsnitt 2 år per åtalspunkt. Är det ett hårdare straff i förhållande till det samlade brottet än vad männen i Mariannelund dömts till?

    SvaraRadera
  5. Till Anynom, som skriver "likställas med mordförsök":

    Smålandsposten skriver citerar bland annat Åke Edberg, kyrkoherde i område:
    - Det jag slogs av på mötet var att man gjorde en tydlig skillnad mellan dem som begått våldtäkten och de asylsökande.

    Mer om detta mot slutet i följande artikel om hur befolkningen i Mariannelund reagerade:
    http://www.smp.se/nyheter/tt_inrikes/atta-atalas-for-valdtakt-pa-boende%283183818%29.gm

    Kanske är det så att Sveriges befolkning är mesig. Eller så kanske man begriper att det i slutändan handlar om individer, inte om etnisk tillhörighet?

    SvaraRadera
  6. Gruppvåldtäkt är tyvärr en företeelse som är en av de otäckaste företeelser jag kan tänka mig. Den för dessutom tankarna till grova krigshandlingar.
    Tyvärr är det allt så att detta(liksom hedersrelaterat våld) har en koppling till kulturell syn på kvinnan.
    Oavsett vår syn på massinvandringen så måste vi visa vår avsky för dessa brott. Massdemonstationer mot FÖRETEELSEN hade säkert varit på sin plats.
    Att dividera om staffvärde där man adderar på korsan och tvärsan blir egentligen en sneddebatt som känns olustig när en kvinna har blivit skändad in i själen för resten av sitt liv.

    SvaraRadera