fredag 27 april 2012

S och Reepalu är Sveriges antisemitiska ansikte

Malmös legendariske multikulturelle borgmästare Ilmar Reepalu (S) är den man som mer än någon annan skämt ut Sverige internationellt genom att ge Sverige och framför allt staden Malmö en stämpel som antisemitisk.

Och det är kanske inte så konstigt, när sagde Reepalu ägnar större delen av dygnet åt att titta åt ett annat håll när judar förföljs av muslimer i hans egen stad. Det är kanske inte så konstigt när Reepalu säger att Malmös judar får skylla sig själva "när staten Israel bedriver en politik som den gör".

I själva verket känns Reepalus avskyvärda skuldbeläggningsretorik igen från nazismen i 1930-talets Tyskland.

Men Reepalu är inte ensam om att tycka illa om judar i det Socialdemokratiska partiet, som i själva verket är en häxkittel av antisemitism. Denna häxkittel får dessutom hela tiden ny näring genom den antisemitiska - d.v.s. Reepalus - diskursen och genom att inflytelserika islamister ges toppositioner i partiet.

Det senaste exemplet är Omar Mustafa, som förra helgen valdes in i styrelsen för Socialdemokraterna i Stockholms stad, d.v.s. sossarnas maktcentrum i huvudstaden. Omar Mustafa är ordförande för Islamiska Förbundet i Sverige (IFIS), och har som sådan bl.a. utmärkt sig för att hårdnackat försvara den antisemitiske Salah Sultan. I inslaget nedan kan ni höra Sultans antisemitiska och islamfascistiska tirader som nu alltså legitimeras av S i Stockholms stad. Skamligt!


Floskelsprutan och integrationsministern Erik "Myten" Ullenhag (FP), försöker vinna populistiska poäng genom att skylla på Reepalu. Notabelt är att den allt annat än hederlige Ullenhag pratar om den "svenska" antisemitismen och inte om den muslimska.

Även Moderaterna har slagit in på den odemokratiska och antisemitiska linjen i syfte att vinna röster från den allt större muslimska populationen i Sverige, genom att släppa fram medeltidsislamisten Abdirisak Waberi till en riksdagsplats.

I slutändan är det alltså detta frågan handlar om - makt och inflytande. I det kraftigt arabiserade Malmö utgör snart hälften av invånarna muslimer.  Eftersom 90 % av dessa röstar vänster utgör de Reepalus och övriga vänsterns maktbas.

Om Reepalu skulle visa sympati med Malmös judar och kritisera Malmös muslimer, ja då försvinner muslimernas röster till ett annat - kanske ett eget nytt islamistiskt - parti. Det vet Reepalu. Men så länge han driver sin antisemitiska politik kan han alltså fortsätta att räkna med de muslimska rösterna i Malmö.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar