fredag 27 april 2012

Afrikan onanerade bakom Reinfeldt

Aftonbladets Alex Schulman berättar att statsminister Fredrik Reinfeldt får motta allt fler och allt intimare ömhetsbetygelser från människor i det multikulturella samhället.

Det senaste exemplet är en afrikan i Bromma som på en filmsekvens, som Schulman visar i sin web-show, kan ses onanera på en byggnadsställning bakom Reinfeldt och Kinapuffen Annie Lööf.

Förutom det rent sexuella inslaget handlade pressträffen i Bromma om att underlätta för den "urbana medelklassen att hyra ut sina överbelånade bostadsrätter till högre priser".

Vi träffar afrikanen men vi skakar inte hand. " - Det handlar om modern konst", säger afrikanen till Färgelanda Monarki och säger sig ha blivit tänd på idén, när han såg kulturministern Lena Liljeroth Adelsohn hugga in på en afrikanskas underliv på Moderna Museet härförleden.

"- Tårtan gav så att säga mersmak och jag kände att jag ville ge tillbaka lite som tack. - Och eftersom statsministern är partikamrat med kulturministern, så känns det helt rätt", säger afrikanen något andfått.

Färgelanda Monarki

1 kommentar:

  1. Väldigt inträngande/uttömmande reportage.
    Tack Färgelanda Monarki.

    SvaraRadera