tisdag 24 april 2012

Kulturmarxist vill förbjuda Game of thrones - "Rasistisk och sexistisk"

Kulturmarxisterna har många hatsträngar på sin lyra.

Nu är det dags för den populära fantasy-produktionen "Game of thrones" att få känna på kulturmarxisternas hat.

Det är den kulturmarxistiske radio- och TV-profilen Kakan Hermansson som spyr ut sitt hat mot den icke politiskt korrekta produktionen i tillika kulturmarxistiska DN.

Innan läsarna får smaka på Kakans svavelosande PK-salva, anslår DN tonen med rubriken "Stereotyp fantasy".

"- Det finns för många vita människor i serien och därför är den djupt rasistisk", konstaterar hen.

"- Dessutom är den djupt sexistisk, där männen framställs som krigare och kvinnor som horor eller madonnor. - Själv tittar jag på den varje vecka, men bara för att befästa mina fördomar och för att få en stunds frihet från mitt inrutade liv med PK-boja", fortsätter hen

"- Serien befäster stereotypa könsroller och saboterar arbetet med att få in begreppet "hen" i huvet på de outbildade och reaktionära svenskarna. - Att visa en sån här serie på bästa sändningstid är alltså helt förödande för den kulturmarxistiska folkbildningen och riskerar att sätta oss flera år tillbaka i tiden", förklarar hen.

"- En sån serie ska naturligtvis inte visas i Sverige. - Jag är glad att SVT insett sitt misstag och slutar visa det reaktionära skräpet. - Men man kan inte både äta Kakan och ha den kvar.  - Så nu är jag tvungen att beställa ett dyrt abonnemang från Canal plus, för att kunna se säsong två som börjar nu i maj. - Det är både dyrt och jobbigt att va PK", avslutar hen besviket.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar