söndag 29 april 2012

Kulturmarxistiska PK-media skapar apatiska barn

Som enda land i världen har Sverige drabbats av farsoten apatiska barn. Smittkällan är okänd, men många menar att roten till det onda står att finna i en muterad, särskilt elakartad form av  kulturmarxism, som skapar enormt höga stressnivåer hos barn till asylsökande föräldrar som saknar asylskäl och fått avslag på sina asylansökningar.

Barnens eskalerande stressnivåer är tydligen direkt relaterade till PK-medias intresse för de drabbade barnen. Så fort PK-media dyker upp hemma hos asylantfamiljerna stiger således barnens stressnivå markant, vilket alltså i sin tur skapar mätbara hormoniella förändringar. I vart fall om man ska tro de kulturmarxistiska forskare, som nu slagit fast att så är fallet.

Forskarnas slutsatser kan tyckas något svårbegripliga mot bakgrund av att barnen är apatiska och därmed skulle vara kolugna och inte ett dugg stressade. Stressen får därmed helt och hållet tillskrivas PK-medias kamerablixtar och godhetsreportage.

Många röster höjs nu runt om i Sverige mot PK-medias cyniska agerande, som innebär att de stackars apatiska barnen stressas upp och får allvarliga sjukdomssymtom.

Om man fullföljer "forskarnas" resonemang, måste å andra sidan de plötsligt och kraftigt förhöjda stressnivåerna betraktas som något positivt, eftersom barnen därigenom så smått börjar vakna till liv ur sin vegetativa dvala. 

Än märkligare är att barnen, som genom ett trollslag, tillfrisknar så snart föräldrarna erhållit PUT och garanterad livstidsförsörjning av välfärdsnationen Sverige.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar