tisdag 24 april 2012

Breivik är inte demokratins dödgrävare

Att fem terrorister nu gripits i Luton England, visar än en gång att hotet mot vår frihet och demokrati inte kommer från "engångsterroristen" Anders Behring Breivik, utan från de muslimska terrorister som får sin andliga näring och motivation från religionen/ideologin islam.

Demokratins dödgrävare är således inte Breivik och dennes tankar, utan istället de nya axelmakterna islam och kulturmarxismen, som liksom Hitler och Stalin på sin tid har ingått en ohelig allians för att kuva och erövra länder och folk.

Likt trojanska hästar arbeterar islam och kulturmarxismen inom ramen för det demokratiska samhället, för att rasera dess grundvalar, vårt kristna kulturarv och vår svenska identitet. Bilden är densamma i övriga Europa, med den skillnaden att många europeiska länder nu sparkat bakut inför insikten att det multikulturella samhället hotar rasera både demokratin och den nationella identiteten.

Kulturmarxismens pakt med islam förklarar sannolikt också den totala svenska mediaskuggan från terrorättegången i Danmark, där tre "svenskar" - Munir Awad, Omar Abdalla Aboelazm och Sahbi Ben Mohamed Zalouti - och en tunisisk terrorist (inspirerad av den arabiska våren?) står åtalade för att ha planerat att bestialiskt mörda "alla de kunde" på den danska tidningen Jyllands-Posten. Attentatet skulle bli en hämnd för att Jyllands-Posten publicerat de numera välkända karikatyrerna av profeten Muhammed.

PK-media har istället åkt till Oslo, där de njuter av kulturmarxismens festspel i Oslo byrett och där deras orgie i hatfylld rapportering från Breivik-rättegången nu är inne på sin sjunde dag.

Färgelanda Monarki

2 kommentarer:

  1. Visst var det hemskt att så många människor drabbades. Men medias indignation beror nog främst på att det motiverades av PK-hat och det skedde i ett grannland samt att det drabbade främst socialdemokratiska ungdomar (AFA-aspiranter?).
    Vi får inga ingående reportage från Afganistan, Pakistan, Irak eller Gaza där det ofta sker massakrer. Andra ständigt återkommande mord här hemma är de som sker bland kriminella. Dessa offer har också nära och kära. Varför skrivs det inga snyftreportage efter att det skett mord bland kriminella? Dessa har säkert mammor som sörjer dem, precis som offren på Utöya. Slutligen måste jag nämna att det som anses rätt idag kanske kan vara helt fel imorgon. Tänk på att Anton Nilsson benådades.

    SvaraRadera
  2. Stefan Löfven och Magdalena Andersson sa att "arbetslösa har ett eget ansvar för att bli anställningsbara"
    Tänk nu tanken att Fredrik Reinfeldt eller Anders Borg hade sagt samma sak.
    vilket ramaskri det hade blivit. Kan tänka mig vilka tillmälen som dessa herrar hade fått sig tilldelade.
    Det är allt så att det sakliga får stå tillbaka eller omformas så att det passar beskrivarens syfte. I bland utan att beskrivaren ens reflekterar över detta.

    SvaraRadera