fredag 13 april 2012

Kortedala-offrets banemän får stöd och vård

De sju muslimska ungdomar, som tyckte det var en "cool grej" att (döds)misshandla den hjärtsjuke Carl-Erik 61 på Kortedala torg, har nu flyttats till ungdomshem.

Vid dagens tingsrättsförhandling dök ett 30-tal kompisar till ungdomsgänget upp, men det var inte för att visa sin avsky för dådet - det var för att visa sin sympati.

Vi får hoppas att "pojkarna", som GP väljer att kalla dem, får all den vård och omsorg som samhällets resurser kan uppbringa. Det är ju inte deras fel att Carl-Erik råkade illa ut utan samhällets.

Om de bara haft några fler ungdomsgårdar, hade aldrig misshandeln skett. Se så enkelt man kan (bort)förklara saker och ting i det multikulturella Sverige - om man bara har den rätta viljan.

Färgelanda Monarki

9 kommentarer:

  1. Samhället sviker dessa ungdomar igen. Hade de fått kännbara straff för de brott de begått när de var yngre kanske detta aldrig hade hänt. Nu får de ytterligare en anledning att förakta det svaga Svenska samhället som retirerar och avsäger sig all form av respekt. Det dessa ungdomar behöver är inte mer fritidsgårdar och förståelse utan en sund moraluppfattning och gränssättande. Tyvärr är det kanske redan är försent för dessa men det hade åtminstone gett andra ungdomar som ligger i riskzonen en tankeställare.

    SvaraRadera
  2. Det är ett sånt hån mot alla hederliga människor, även domstolarna har drabbats av pk-smittan...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är skamligt när ett land inte klarar att skydda sina medborgare och istället gullar med brottslingarna. Här har dom borgerligas politik misslyckats totalt. Det värsta är att vänsterpartirna inte hade klarat det bättre. Sorgligt!

      Radera
  3. Mannen ifråga höll på att dö. Istället ska samhället och staten hjälpa ungdomarna, vart är vi på väg. Våra gamla sitter eller i bästa fall ligger i nerpissade blöjor. Om några år finns inte vi svenskar längre, vi tillhör något annat land då. Förlåt men det är sanning. Ni får tycka vad ni vill, det gör jag.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tyvärr du har helt rätt det är katastrof!

      Radera
  4. Det här börjar halka ur.Vad är detta för ett samhälle vi lever i?Hela europa skrattar ut oss för vårt daltande med dessa ungdomar!Inga andra länder skulle göra så som Sverige gör.Är det inte tid att vakna och se att det går inte att dalta med dessa ungdomar?VAd de behöver är att lära sig samhällets normer!Dessa kan inte tas på annat sett än med järnhandske.Snart vågar inte folk gå ut för dessa skitungar.Ärligt talat va i helsike händer här?Ska vi vara rädda för några ouppfostrade skitungar?Skicka dem åter dit dem föddes där skulle dem stenas för detta beteende!!!!Sverige har tappat greppet...

    SvaraRadera
  5. Det är vidrigt att man snart inte kan diskutera något ämne seriöst utan att råka ut för sådana här blaj-bloggar med en massa pk-hit och pk-dit. Vi vet inte ännu hur det ska gå för de eventuella förövarna, för rättegången har inte hållits ännu.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hmmm, såg inte ett enda "PK" i inlägget. Men visst är det vidrigt att det finns uppfattningar som går emot ens egen.

      Radera
  6. Media har en fruktansvärd makt över samhällsutvecklingen.
    De flesta är inte mediakritiska utan köper allt som skrivs utan att reflektera.
    Lite eftertanke är verkligen på sin plats om vårt samhälle inte skall spåra ur hellt och hållet.
    Hur långt skall devalveringen av moral och etik få gå?
    Är vi på väg mot ett tryggare och lyckligare samhälle?
    Det ser onekligen ut som om färdriktningen är alldeles fel.
    Man måste förstå problemet om man skall kunna lösa det(fick jag lära mig på mattelektionen). I varje fall får man väl lösa de problem man har innan man skaffar sig flera.

    SvaraRadera