tisdag 10 april 2012

Manifestation för Carl-Erik i Kortedala

Idag hölls en hyfsat värdig och stillsam manifestation till stöd för den (döds)misshandlade 61-årige "vite" svensken Carl-Erik. Glädjande nog fanns det både "vita" och "mörka" människor bland dem, som idag gav sitt stöd till Carl-Erik på Kortedala torg. Glädjande eftersom det "politiska sorgearbetet" efter misshandeln inte bör fokusera på etnicitet eller hudfärg, utan mer på de skadliga subkulturer i det svenska samhället som är oförenliga med vår demokrati.

Carl-Erik blev misshandlad av sju muslimska ungdomar, när han var ute och gick med sin hund. De muslimska ungdomarna gillade inte att Carl-Erik hade hund. Det är oklart om ungdomarna angrep hunden eller nöjde sig med förolämpningar. Efter att Carl-Erik tillrättavisat ungdomarna, kände de sig djupt kränkta och var tvungna att återställa hedern genom att misshandla Carl-Erik. Efter att ha slagit ner den hjärtsjuke Carl-Erik fortsatte de misshandeln genom att hoppa på hans huvud och sparka in hans ansikte. Efteråt relaterade ungdomarna händelsen till kompisar som en "cool grej".

I dagens GP nämns som vanligt inget om de bakomliggande orsakerna till misshandeln. På samma sätt som GP och övriga PK-media utesluter signalement när gärningsmännen är mörkhyade eller pratar oren svenska, nämner inte GP att det var muslimska ungdomar som misshandlade Carl-Erik. Därmed är det inte heller möjligt för allmänheten att förstå misshandeln och sätta in den i ett sammanhang. Istället matas man med sedvanliga förljugna PK-floskler, som t.ex. att fler ungdomsgårdar skulle lösa alla problem.

I GP:s artikel benämns för övrigt högerfascisterna nynazister medan vänsterfascisterna kallas antifascister. PK-media förnekar sig således inte - den flerfalt större och våldsbenägna fascistvänstern ursäktas och framställs som något gott medan den förkrympta inte alls lika våldsbenägna fascisthögern framställs som genuint ond.

Dagens stillsamma manifestation var dock inte helt utan politiskt korrekta förtecken, vilket förstörde helhetsintrycket. Socialdemokraten Anna Hedman, som är ordförande för den stadsdelsnämnd som Kortedala tillhör, hade tagit initiativet till manifestationen och kunde inte avhålla sig från att ljuga.

"- Vi är inte här för att samla politiska poäng", började Anna. "- Det är inte farligt att vistas här",  avslutade sedan Anna förvirrat, förvirrat eftersom hon yttrade orden ståendes på platsen för den råa misshandeln.


Färgelanda Monarki

1 kommentar:

  1. Haha! Allt e ett skämt... Media, invandringen.. jag emigrerar!

    SvaraRadera