fredag 6 april 2012

Vänsterfascisterna vann slaget i Kortedala

Expostödda vänsterfascister med Rättevisepartiet Socialisterna i spetsen vann idag överlägset slaget om Kortedala torg mot högerfascisterna med ND i spetsen.

En mobb på flera hundra vänsterfascister omintetgjorde sålunda en liten mobb bestående av ett 30-tal högerfascister.

Genom dagens osmakliga batalj utsattes den (döds)misshandlade 61-åringen och hans familj för ytterligare en kränkning.

PK-media kallar i vanlig ordning vänsterfascisterna för "antirasister" och "motdemonstranter", medan högerfascisterna får hålla till godo med föga hedervärda "högerextremister".

Idag höll sig dock fascistvänstern relativt lugn. Man lät enligt uppgift gatstenarna vara i fred för en gångs skull och nöjde sig med att kasta ägg. Efter att demon var slut och ND-gänget hade bussats hem, ska dock ett par hundra invandrarungdomar ha försökt lära polisen lite respekt genom att kasta bengaleldar och stenar mot dem, vilket kan ses längst ner i detta inlägg.

I Sverige används skattemedel till att finansiera vänsterextrema organisationer som Expo, vars huvudsyfte sägs vara att kartlägga högerextrema grupperingar. Samtidigt finns det ingen organisation som kartlägger vänsterextrema organisationer, i vars verksamhet hot och våld är gemensam valuta.

Styrkeförhållandena mellan vänster- och högerfascisterna på Kortedala torg speglar en bild av Sverige i stort. De visar på de faror som den svenska demokratin löper och att hotet inte i första hand kommer från en förkrympt extremhöger.


Färgelanda Monarki

12 kommentarer:

  1. Inte för att verka rasist eller så, för är själv en blatte... men alla har rätt att säga precis vad de vill. Jag själv hatar svenskar och har all rätt att göra det!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är helt riktigt, var och en har rätt till sin åsikt. Jag är svensk och skulle mer än gärna se att du och alla andra blattar lämnade MITT land! Vi klarar oss väldigt bra utan er.

      Radera
    2. Båda två rätt grova rasistkommentarer. säger väl det mesta om Sverige av idag. Det multikulturella samhället skapar tydligen mycket hat vad det nu detta kan bero på...

      Radera
    3. Äckliga människa, åk hem med dig om du hatar svenskar. Parasit.

      Radera
  2. Det finns en viss skillnad i att de högerextrema hatar alla invandrare medan de vänsterextrema bara hatar de högerextrema.

    SvaraRadera
  3. Nej, problemet är mycket större ä n så. Vänsterextremisterna tycker att även dom som är måttfullt kritiska till den förda invandringspolitiken är rassenassar och hatar därför dom också. Det blir mycket hat det eller hur?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Helt rätt!
      Detta gör också att vänsterextremisterna i själva verket även förstör för de som de säger sig värna om. Detta eftersom de verkliga problemlösningarna uteblir. Spänningarna i samhället växer och politikerna agerar utifrån att media skall måla en vacker politiskt korrekt bild av dem. Den onda cirkelns multieffekt är förödande för alla.
      Nu rullar det allt på helt vettlöst.

      Radera
  4. Fascistvänstern visar sitt odemokratiska beteende igen.

    SvaraRadera
  5. Det är väldigt osmakligt av vänstern att kapa misshandeln av en vit person och vända den till en demonstration mot rasism (mot icke vita).

    Vi hade behövt lite av Sarkozys nyfunna (valfläsk?)mod och sparka ut dessa ungdomar ur det här landet. De är inte bättre än terrorister och har inget att göra i Sverige

    SvaraRadera
  6. Med åren lär man sig att de mest stolliga tokerier brukar rätta till sig. Ta kärnkraften t.ex. som var helt omöjlig men nu allt mer OK. Samma sak blir det med invandrarpolitiken som idag inte får ifrågasättas - men det kommer också att rätta till sig. Hoppas bara inte det blir för sent...

    SvaraRadera
  7. Ser inget fel i att heja på det landet man bor i!

    ND är vare sig nassar eller rassar!

    ND är ETNOPLURALISTER!

    SvaraRadera