fredag 27 april 2012

Färgelanda - Färgfesten laddar om

Kulturpersonligheten Jimmy Alm har bråda dagar. Planeringen är full gång för den stora Färgfesten den 16 juni."- I Högsäter har dom Genevilyra varje år. - Då är det inte mer än rätt att vi revolutionsyra", säger Jimmy entusiastiskt.

Huvudnumret blir paint ball-turneringen, som Jimmy hoppas ska dra till sig skjutglada kulturmarxister från hela landet.
"- På sikt hoppas vi att turneringen ska bli Sveriges största. Det är ett kulturmarxistiskt action-äventyr som vi kallar "Hunger Games", där undersåtar får träna på att skjuta revolutionens fiender med färgpatroner", förklarar Jimmy.

"- Hunger Games ingår i vårt stora kulturprojekt Cultural Planning. - Vad framtiden bär i sitt sköte kan ingen veta, men jag tycker det är viktigt att planera för framtiden och utbilda undersåtarna nu när värnplikten är avskaffad", säger Jimmy pillimariskt.

"-Vi hade två hundra besökare på Färgfesten första året på torget i Färgelanda. - Då räknade jag för säkerhets skull med dom som handlade mat i affärerna. I Högsäter var det stor succé med 400 personer och alla bilarna som körde förbi på 172:an är med i den siffran. - I år räknar jag med minst 800 besökare eftersom färgfesten ökar med faktor 2 varje år. - Det är enkel matematik", avslutar Jimmy.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar