måndag 16 april 2012

Breivik - Ett offer för det multikulturella samhället?

Han har kallats korsriddare.

Han har kallats galning.

Han har kallats högerextrem.

Han har kallats islamofob.

Han har kallats mycket annat av PK-medias kulturmarxister, vilka sätter den politiska agendan i Sverige och som i praktiken har monopol på det ”fria ordet”.

Den 22 juli 2011 lät Anders Behring Breivik detonera en bomb i centrala Oslo, som dödade åtta personer. Därefter fortsatte Breivik till ön Utöya, där han sköt ihjäl 69 personer. Totalt skadades drygt 200 personer i de båda terrorattackerna.


Den 7 juli 2005 briserade en serie bomber i Londons tunnelbanesystem, varvid 56 människor inklusive 4 självmordsbombare miste livet och ca 700 människor skadades. Muslimska extremister låg bakom terrordådet.

När tidningen Daily Telegraph gjorde en undersökning bland Storbritanniens muslimer, uppgav 17 % att de sympatiserade med terrorattackerna och 6% - motsvarande 100 000 muslimer - ansåg t.o.m. att terrorattackerna kunde rättfärdigas.

Den 11 mars 2004 briserade en serie bomber på flera spanska pendeltåg i Madrid, varvid 191 människor miste livet och 2 050 skadades. Terrordådet utfördes av muslimska extremister.

Listan på muslimska terrorbrott i Europa kan göras mycket längre, både sådana som utförts och sådana som kunnat avstyras genom Europas säkerhetstjänsters ihärdiga arbete.

Den 11 december 2010 sprängde sig självmordsbombaren Taimour Abdulwahab till döds i centrala Stockholm. Abdulwahabs bil var packad med bomber och stod parkerade i närheten. Bilen antändes strax innan Abdulwahabs bomb briserade, men lyckligtvis detonerade inga bomber.


Före dåden hade Abdulwahab skickat ett meddelande till nyhetsbyrån TT och till SÄPO, där han riktade hot mot Sverige och det svenska folket. ”Nu ska era barn, döttrar och systrar dö lika som våra bröder och systrar och barn dör”.

Abdulwahabs avsikt var alltså att ta många människor med sig i döden. Vanligtvis brukar dödstalen vid dylika attentat vara höga, eftersom de undantagslöst utförs i stora folksamlingar. I Abdulwahabs fall gick dock något snett och endast en del av bombpaketet briserade och dessutom i en gränd som var relativt folktom. Om allt gått som planerat hade sannolikt 30-40 människor dödats och många fler skadats.

Om Abdulwahabs hade lyckats med sitt uppsåt att döda Sveriges ”barn, döttrar och systrar”, hade alltså sannolikt antalet döda och skadade varit i nivå med Breiviks terrordåd.

I mars i år sköt muslimen Mohammed Merah ihjäl sju människor i Toulouse i Frankrike, varav tre judiska barn, 5-årige Arieh Sandler, 4-årige Gabriel Sandler och 7-åriga Miriam Monsonego. Merah sköt barnen i huvudet på nära håll och filmade morden. Filmerna skickades sedan till TV-kanalen al Jazeera, som dock valde att inte visa dem.

PK-media pekade snabbt ut ”högerextrema grupper” som skyldiga till dödsskjutningarna och oikofobiska politiker som EU-kommisionären Cecilia Malmström (FP) var inte sena att försöka vinna politiska poäng på tragedin. 
"Det här verkar vara en person som hyser djupt främlingsfientliga åsikter. Hans agerande tyder på att han är en ensamvarg i sitt handlande, men hans åsikter är tyvärr något vi ser en ökad spridning av i Europa och världen.", sa Malmström.
Malmström hade visserligen rätt om Merahs främlingsfientliga åsikter, men hade oturen att det handlade om muslimsk främlingsfientlighet och rasism riktad mot judar. Eftersom Malmström bekänner sig till den sanna och rätta PK-läran, har hon därefter tigit om Merahs muslimska extremism.
Kulturmarxisterna skyller på Israel (det är judarnas fel), på imperialismen (det är USA:s fel) och ett rasistiskt samhälle (det är det kristna kulturarvets fel).

Göran Greider, välkänd vänsterrabiat oikofob, och som därför belönats med klippkort till TV-soffan hos SVT (Sveriges Vänsterautonoma Television), passade på att i en krönika i Dalademokraten dra sitt strå till stacken, för att ”förklara” för svenska folket att det var Merah som var offret – inte de barn m.fl. som Merah kallblodigt skjutit ihjäl p.g.a. att barnen var judar.

När det stod klart att det var en muslim som begått brotten och inte en ”högerextremist”, ikläddes därför Merah snabbt PK:s offerkofta och framställdes som en legitim representant för den "muslimska vreden" och inte som det monster som han - liksom Breivik - i verkligheten är.

Sålunda orerade Greider:
”Merah är ett tragiskt exempel på hur en instabil människa slits sönder av sin tid: Han hatade militären för kriget mot talibanerna och han hatade Israel för vad den israeliska militären utsatt palestinierna för. Mohammed Mareh – söndersliten av de globala krigen och motsättningarna, men också av det franska samhälle där klassorättvisorna och främlingsfientligheten är starka.”

Som seden bjuder hos kulturmarxisterna lyckas Greider även på något perverst sätt koppla ihop Merahs mord med ”högerextremism”:
”Och så blir hans öde och de brott han misstänks för en spelbricka i det pågående franska presidentvalet. Det är nog ingen överdrift att påstå att sittande president Nicolas Sarkozy nu griper varje möjlighet att exploatera händelsen. Han framträder som republikens beskyddare och manar till nationell samling – alltså samme politiker som nyss flirtade hejvilt med de högerextrema franska väljarna.”

Allt sedan Utöya har PK-media och vänsterextrema organisationer som Expo ägnat åtskillig tid åt att producera konspirationsteorier ägnade att skapa mer eller mindre fantasifulla kopplingar mellan Breivik och ”högerextremister” (d.v.s. i princip alla som är kritiska mot massinvandringspolitiken och det multikulturella samhället). Greiders konspirationsteori om kopplingen mellan ”högerextrema franska väljare” och dåden i Toulouse, utgör således endast en variation på detta tema.

För att travestera Greiders ord och PK-medias bild av islam och muslimsk extremism:
"-Breivik är ett tragiskt exempel på hur en instabil människa slits sönder av sin tid: Han hatade Norges vänsterkrafter för att de sålt ut sitt land och han hatade muslimer för vad de utsatte norskarna för. Anders Behring Breivik – söndersliten av oikofobernas massinvandringspolitik och motsättningarna i det mångkulturella samhället".

Visst tycker vi synd om Anders Behring Breivik.

Färgelanda Monarki


5 kommentarer:

 1. Får man fråga om du fått din fakta kring "kulturmarxismen" och politiskt korrekthet från ABBs eget manifest? För du verkar ha noll koll på vad de båda begreppen egentligen betyder.

  Kulturmarxismen grundades förövrigt av mestadels judar, fram till för några år sedan gick frankfurtskolan under synonymen "judisk sekt" i extrema högerkretsar. Detta är något som ABB helt missat i sitt manifest, eller passade det helt enkelt inte in?

  Din retorik om muslimer är den samma som svartmålade Horkheimer och hans kollegor i Tyskland på 30-talet. Yttrandefrihet var inte okey när det kom till en Jude som inte tyckte som makthavarna, och därför flydde de landet.

  Sen är det lätt för dig att googla fram ett par terrorbrott som genomförts av muslimer, men ta och googla lite till. På förföljelsen av romer i östeuropa, Frankrike, Italien. gå in på youtube och kolla hur ryska rasister misshandlar folk av annan etnicitet. Det är lätt att få muslimernas brott att överglänsa, när man väljer att sortera bort andras.

  Jag tycker vi ska döma dem alla, oavsett sin ideologiska färg, för de brott de begått. Det är rädda människor som gör skillnad, och även dömer så.

  SvaraRadera
 2. Käre Axel,

  På tal om axplock; är det inte just detta du sysslar med, när enstaka judar - som du valt ut - används för att skänka allmängiltighet åt ditt haltande och generaliserande resonemang?

  Bara för att Quisling anslöt till nazisterna och sålde ut sitt land, betyder ju inte det att han representerade norskarna i allmänhet.

  Bara för att den ”svenske” juden Dror Feiler (född i Israel) anslutit till Hamas och sålt ut Israel, betyder ju inte det att han representerar judarna i allmänhet.

  Det faktum att judiska intellektuella kollaborerade med den tidigare kommunistregimen i Ungern, gjorde dem inte representativa för judar i allmänhet.

  Ditt påstående att kulturmarxismen grundades av mestadels judar, gjorde inte heller dessa judar representativa för judar i allmänhet.

  Din text andas faktiskt inte så lite unken och illa dold rasism.

  En jämförelse har du rätt i; den mellan 1930-talets Tyskland och bristen på yttrandefrihet samt förföljelse. Tyvärr klarar du inte av att göra denna jämförelse relevant, eftersom du inte överför den från ditt historiska perspektiv till dagens svenska samhällsklimat, där det finns klara likheter med hur yttrandefriheten inskränkts och hur oliktänkande förföljs.

  Är du stolt över att vara kulturmarxist, Axel? Är du stolt över att judar och oliktänkande flyr från sitt eget land - Sverige?

  SvaraRadera
 3. De åsikter och argument du lyfter fram är på en gymnasielevs intelligensnivå.

  Förslagsvis letar du utanför kommersiell media och går igenom den forskning som finns på området. Gärna per-review* artiklar (*granskade innan publicering). Där hittar du en mer sann bild av mångkulturen, empiri, bevis. Inte journalisters lösa tyckande och gissande/dissande.

  Sen så en åsikt om Sverige, vad ska vi med Sverige till? Med lite utbildning kan man jobba överallt i hela världen. Vem vill leva i en bubbla? Sverigedemokraterna kanske men inte jag. http://www.youtube.com/watch?v=zEXX_mMrY90&list=PLF73D43357247AE9D&index=3&feature=plpp_video

  SvaraRadera
 4. Det som har skett är naturligtvis hemsk, men hur skulle samhället och media agerat om en AFA-aktivist skjutit ner 69 deltagare på ett vit makt läger?

  SvaraRadera
 5. Men va?
  Man ska inte ägna sig åt axplock och hävda att vissa judars dåliga omdöme är representativt för hela folket om jag förstått ditt svar till axel Axel rätt, så långt är jag med. Men man ska hävda att terrorister och galningar är representativt för miljontals muslimer världen över?

  SvaraRadera