fredag 6 april 2012

Kulturmarxisterna gör Trayvon Martin till martyr

DN fortsätter idag sitt kulturmarxistiska korståg i Florida, för att göra den skjutne svarte 17-årige inbrottstjuven Trayvon Martin till martyr i det förlovade PK-landet Sverige.

Som vanligt när det handlar om religiöst inspirerade handlingar, är sanningen det första som får stryka på foten när DN kanoniserar Trayvon.

DN:s expert den här gången är ingen mindre än FN:s chef för mänskliga rättigheter Navi Pillay, som efter att ha drabbats av allvarligt PK-solsting på Barbados ska ha krävt att George Zimmerman - vakten som sköt ihjäl Trayvon - ska ställas inför rätta, dömas (för mordet) och att "brottsoffrets" familj ska få skadestånd. För att Pillays lika personliga som oansvariga uttalande ska få extra tyngd, skriver DN att det är "FN som kräver att dödsskjutningen utreds".

Vi förstår att DN:s kulturmarxister gillar Pillays uppfattning om rättskipning, eftersom den i mångt och mycket sammanfaller med DN:s och demokraturens Sveriges egen PK-rättskipning, innebärande att rättegångar hålls enkom i syfte att bekräfta de domar som PK-media redan slagit fast.

Vad gäller "sanningshalten" i DN:s artikelserie om Trayvon, så saknar DN:s påståenden helt och hållet underbyggnad. DN:s artikelserie är istället ägnad att framställa Trayvon som ett offer för en rasistisk mördare, ett mord som dessutom möjliggjorts av ett rasistiskt samhälle som producerar monster som George Zimmerman.

Vem är då Zimmerman? Ja, Zimmerman har - namnet till trots - latinamerikanskt påbrå, vilket naturligtvis inte nämns av DN, eftersom det inte passar in i den bild av rasistmord som DN vill förmedla. DN skriver istället att Trayvon sköts ihjäl p.g.a. sin hudfärg.

DN fortsätter att begå våld på sanningen genom att föreslå att Zimmerman sannolikt ljugit om att ha blivit överfallen, vilket "bevisas" av en övervakningsvideo som visar hur Zimmerman leds in till en polisstation i anslutning till dödsskjutningen. Enligt DN visar videon att Zimmerman ljög om de skador, som Zimmerman påstod sig ha fått, när han blev misshandlad av Trayvon.

Övervakningsvideon släpptes av TV-bolaget ABC som strax därefter tog fram en förfinad version, som visar att Zimmerman har ett stort jack i bakhuvudet och som kan ses längst ner i detta inlägg. Men denna video länkar alltså inte DN till, trots att man har den framför näsan. DN döljer också det faktum att Zimmerman fick läkarvård och sina sår omsedda samt blod borttvättat, innan han fördes till polisstationen och fastnade på övervakningsvideon.

Polisrapporten avseende Zimmermans skador, som gjordes i omedelbar anslutning till dödsskjutningen, anger bl.a. skador på bakhuvudet och en bruten näsa, vilket överrensstämmer med Zimmermans egen berättelse samt med vad som visas på den förfinade övervakningsvideon. Även detta förtigs av DN.

Polisrapporten anger bl.a. följande om händelseförloppet:
Sanford Officer Timothy Smith's account reveals that Zimmerman alerted police that he had shot Martin when they arrived on the scene and that he still had the gun with him. Smith cuffed Zimmerman and removed a 9mm gun from his waistband. Smith also noticed Zimmerman was bleeding.

"While I was in such close contact with Zimmerman, I could observe that his back appeared to be wet and was covered in grass, as if he had been laying on his back on the ground," Smith wrote. "Zimmerman was also bleeding from the nose and back of his head." 


DN:s beskrivning av dödsskjutningen skulle alltså innebära att Zimmerman och polisen konspirerat för att mörklägga ett mord med rasistiska förtecken. Ett sådant synsätt tyder närmast på ett psykologiskt tillstånd, som talande nog är symtomatiskt för DN:s och övriga PK-medias verklighetsuppfattning.

Det är sannolikt också därför som PK-media ägnar så mycken möda åt allehanda konspirationsteorier rörande Anders Behring Breivik, som man oförtröttligt försöker knyta till "högerextrema" grupper.

Tidigare konservativa SvD, som sålt sin själ till kulturmarxismen, stämmer in i PK-körens falsksång.


video platform video management video solutions video player
Färgelanda Monarki

4 kommentarer:

  1. Varför agerar FN i detta ärende men kräver inte utredning av de tusentals som mördas i olika oroshärdar eller tex Malmö för att ta ett svenskt ex?

    SvaraRadera
  2. Det är också intressant att man väljer att visa retuscherade bilder på Trayvon för att få honom att se mer oskyldig ut och att flera bilder är flera år gamla? Varför? Jo för att Trayvon skaffat sig guldtänder och hans leende inte är lika trevligt längre samt att man vill få honom att se mer underlägsen ut.
    Och Zimmerman är alltså halvlatino, halvvit med förmodad judisk far och katolsk mor.

    Medias partiskhet och avsky för vita är otrolig.

    Oavsett vad som skett så är ligger gammelmedia på minus mer än någonsin när det kommer till mitt förtroende för dem. Låt lagen ha sin gång, och låt bestraffa ifall George handlat fel och missbrukat "Stand your ground" lagen t.ex.

    http://the-american-journal.com/trayvon-tattoos-gold-teeth-drugs-violence/

    http://www.riehlworldview.com/carnivorous_conservative/2012/03/why-was-trayvon-martin-photo-altered.html

    http://saintgasoline.com/wp-content/uploads/2012/03/FakeTrayvon.png

    SvaraRadera
  3. Läs denna artikel i WSJ

    Det är klart att FNs Människorättsråd måste vara med in the action. Varför skulle de ta hand om riktiga brott mot mänskligheten. Det är så lätt att anklaga USA och så tacksamt. Nu är det ju faktiskt så att USA är inte längre den rasistiska nation som den var på 60 talet.
    Obama kan förstås inte hålla sig över rasrelationen. Om USAs viata amerikaner var lika rasistiska som Obama så hade han inte blivit vald till president.


    Shelby Steele: The Exploitation of Trayvon Martin
    The absurdity of Jesse Jackson and Al Sharpton is that they want to make a movement out of an anomaly. Black teenagers today are afraid of other black teenagers, not whites.


    http://online.wsj.com/article/SB10001424052702303302504577323691134926300.html?mod=WSJ_hp_mostpop_read

    SvaraRadera
    Svar
    1. Välkommen till DDR-Sverige. Fy fan va genomruttet det är...

      Radera