måndag 21 maj 2012

Vänsterextremister "utbildar" svenska elever

Kulturmarxisternas senaste grepp i utbildningsverksamheten, är att indoktrinera skolelever i den rätta läran genom att demonisera dissidenter med hjälp av politisk teater.

Det är Östgötateaterns barn- och ungdomsteater Ung scen/öst som med skattepengar åker runt i Östergötlands högstadieskolor och utmålar Sverigedemokrater som nazister.

Hittills har nästan 4 000 elever sett den skattefinansierade propagandateatern, där SD:s valsedel är brun och toppas av en gammal svensk nazistledare tätt följd av Jimmie Åkesson.

Under föreställningen redovisar en "skådespelare" SD:s ideologi, vilket sker meddelst hitlerhälsningar och bokstäverna "SS” på whiteboarden.
 
Östgötateaterns konstnärliga ledare, Malin Axelsson, förnekar att man utmålar SD som nazister. "- Det ljuger dom, nazisterna. - Tack och lov har vi yttrandefrihet i det här landet", säger Malin upprört.
 
Färgelanda Monarki

6 kommentarer:

  1. Vita kränkta män

    SvaraRadera
  2. Grisrosa och Mallis-bruna kränkta män

    SvaraRadera
  3. Vi borde kanske dela upp nazismen i sådant som var dåligt och sådant som inte var dåligt. Sedan kan vänstern bemötas med den del av nazismen som inte var dålig.

    SvaraRadera
  4. Nazismen var och är en skitideologi. Genuint dålig för alla i slutändan. Precis som kommunismen.

    SvaraRadera
  5. Hur f*n ska SD ha det? Skall yttrandefrihet bara gälla på deras torgmöten men ingen annanstans i samhället? När vissa individer kritiserar och förlöjligar islam då är det yttrandefrihet och konst, men när en teater kallar SD nazister då är det plötsligt förtal. Märkligt, ytterst märkligt.

    /Skalman

    SvaraRadera
  6. Det är enkelt. Om man ljuger att SD är nazister så blir man polisanmäld. Lyckas du bevisa att det verkligen är så så är det yttrandefrihet.
    Annnars är det en kränkning som har laga stöd.
    Vänsterpartister har flitigt använt sig av just detta medel mot SD och vunnit tusentals kronor.
    Varför är det bara ok åt ena hållet?

    /Danne

    SvaraRadera