onsdag 9 maj 2012

Färgelanda - Björnhuset zoo får inga mer skattemedel

Monarkistyrelsen beslutade förra veckan att inte asfaltera om Björnligans parkering för exklusiva bilar.

Efter beslut i monarkistyrelsen går björnarna även miste om 250 000 riksdaler i honungsbidrag och får hädanefter söka och samla sin mat själva.

"- Jag begriper ingenting", säger hovnarren Ulla Börjesson. "- Företagen har klart och tydligt sagt ifrån att dom inte klarar av att betala en högre hyra och ändå säger kungafamiljen nej till att skänka dom nya miljobelopp. - Det låter inte särskilt ansvarsfullt i mina öron".

"- Annat var det på min tid, då gav jag bort 10-tals skattemiljoner som jag visste att vi aldrig skulle få tillbaka. - Tack vare min ansvarsfulla politik kunde vi höja skatten med 1,50 på ett bräde. - Det är häftigt att betala skatt", avslutar hovnarren.

Kronprinsen Per Krokström säger att det handlar om att visa ansvar och respekt gentemot monarkins undersåtar. "- Utan statligt bankstöd kan vi inte fortsätta hålla Ebberöds bank öppen dygnet runt för Björnhusföretagen, som hovnarren och Sniksocialisterna vill. - Då får vi snart höja skatten igen, om vi inte vill lägga ner skola och äldreomsorg".

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar