tisdag 8 maj 2012

USA har inspirerat Mangs till massmorden?

Massmördaren Peter Mangs i Malmö definieras nu av kulturmarxisterna i en orgie av politisk psykoanalys.

Föga förvånande landar de kulturmarxistiska expertena samfällt i slutsatsen att Mangs lider av en allvarlig högerextremistisk störning, att det finns tydliga kopplingar till Breivik och att Mangs är en del av en större högerextrem konspiration.

Lite besviken blir man kanske av att vänsterextrema Expos chefredaktör Daniel Poohl tillåts breda ut sig i SvD, men det är väl bara att acceptera tingens ordning i demokraturens Sverige. Även SvD har förstått nödvändigheten av att falla in i det kulturmarxistiska ledet för att behålla sin trovärdighet.

Lite beröm måste vi ändå ge SvD, eftersom tidningen berättar om Mangs sånglektioner under förhören med polisen. Av materialet i förundersökningen framgår sålunda att Mangs sjunger som en lärka med en särskild förkärlek för USA:s nationalsång.

Det krävs inte mycket fantasi för att förstå kopplingen mellan morden och Mangs närmast maniska intresse och beundran för USA. Här torde då USA:s president Obamas vänsterinspirerade adminstration ha ett särskilt stort ansvar p.g.a. sin politik och sitt ständiga tjat om "Yes we can!".

Den labile Mangs har helt enkelt inte klarat av att stå emot Obamas suggestiva maningar, utan har till slut drabbats av en allvarlig psykos. Som en modern cowboy har Mangs ridit runt på Malmös gator på sin cykel, skjutandes från höften under det att han högljutt ropat "Yes I can", Yes I can!".

Där ser man vilka monster som för mycket vänsterpropaganda kan skapa. Kanske något för Poohl och hans gelikar att tänka på?

Färgelanda Monarki

2 kommentarer:

  1. Jag har hela tiden misstänkt det var Expo och Pool som låg bakom!!!!

    SvaraRadera
  2. Det råder ingen tvekan om att Mangs är högerextremist, att detta har påverkat hans val av offer värkar även det svårt att motsäga. Påståendet att högerextremism växer i en högerextrem miljö är inte inte underligt påstående och svårt att argumentera mot. Det du skriver är bara ännu ett löjligt försök att tvätta rent den högerextremistiska rörelsen från det våld som har kommit från den på senare tiden.

    SvaraRadera