fredag 25 maj 2012

Expo: "Nazistiska judar styr SD"

Som den vänsterfascistiska åsiktsregistrerande organisation den är, ägnar inte Expo någon uppmärksamhet åt sina bundsförvanter i den fascistiska våldsvänstern (AFA m.fl.), utan ägnar sig uteslutande åt att kartlägga "högerextremism".

Expos senaste anti SD-alster är en förvirrande historia, som handlar om att SD ska ha infiltrerats av judar. Expo lyckas dessutom på något bisarrt sätt framställa SD som ett parti, som styrs av nazistiska judar.

För att torgföra sin senaste tes rörande SD, hänvisar Expo till en "expert" i form av en nazistisk judehatare, som säger att hon omöjligen kan vara kvar hos nazisterna i SD eftersom de både är nazister och judar. Felet skulle alltså ligga i att det finns judar i det nazistiska SD. Detta är intrycket man får av Expos pamflett.

För att få ut pamfletten till en bredare allmänhet använder sig Expo av kulturmarxistiska DN, som aldrig säger nej när Expo kommer dragande med anti SD-propaganda. Begrepp som journalistisk heder och intellektuell hederlighet, är något som DN övergav för länge sedan.

För att ge extra tyngd åt sin tes kallar Expo avhopparen för "SD-veteran". Då ska man komma ihåg att avhopparen i fråga är en perifer lokalpolitiker, som aldrig haft något som helst inflytande på partiets politik. En väl inlindad lögn med andra ord - helt i linje med Expos odemokratiska sätt att arbeta.

Det finns tokstollar med mindre önskvärda åsikter i SD, liksom det finns i andra partier. SD ska dock ha heder av att man konsekvent rensar ut personer som arbetar odemokratiskt.

Detsamma kan inte sägas om t.ex. Vänsterpartiet, som hyser medlemmar som utsätter meningsmotståndare för våld eller hot om våld utan att partiet reagerar. Moderaterna är ett annat exempel, som genom islamisten Waberi bejakar kvinnoförtryck och andra odemokratiska yttringar.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar