torsdag 31 maj 2012

Breivik - Kärt barn har många namn

Kulturmarxisternas tvångsmässiga behov av att definiera Anders Behring Breivik handlar sannolikt om ett psykologiskt tillstånd varför en §7- undersökning är påkallad.

Varje morgon sjunger kulturmarxisterna den välbekanta hymnen "Mördar Anders det är jag, det är jag", för att komma i rätt stämning. Det är dock bara bildliga halshuggningar som kulturmarxisterna ägnar sig åt, eftersom Sverige är ett upplyst och demokratiskt samhälle.

Samtidigt noteras att kulturmarxisternas Festspel i Oslo gått på sparlåga en tid. De första dagarnas politiska skådespel i Oslo byrett kännetecknades visserligen av ett innerligt kulturmarxistiskt lyckorus. Breiviks minsta ansiktsryckning analyserades i detalj och man fann kopplingar mellan Breivik med SD, som endast fanatiska konspirationsteoretiker som Expo kan konstruera.

Men Breivik har hållit stilen och inte klappat ihop, vilket naturligtvis varit en besvikelse. Det har helt enkelt dragit ner humöret hos kulturmarxisterna. Att exploatera offrens lidande och olycka blir också lite enahanda till slut, även om man, som Aftonbladet och Expressen, säljer lösnummer och tjänar pengar på PK-cirkusen.

Dagens bidrag till den politiska pjäsen "Breivik" hämtar vi från Sveriges ledande kulturmarxistiska organ DN. "- Breivik är fascist", utropar DN triumfatoriskt.

Suck!

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar