onsdag 30 maj 2012

Invandrargäng misshandlade raggare i Uddevalla

Vad kulturmarxistiska Bohusläningen refererar till som "gängbråk" i helgen, visar sig nu vara ännu en överfallsmisshandel à la Kortedala.

Det handlar om helgens händelse där ett 20-tal modiga invandrare överföll tre fredliga svenska raggare och misshandlade dem grovt. Det var rena turen att de kom undan med livet i behåll.

Genom Bohusläningens försorg visar PK-media återigen sitt fula tryne genom att förvägra allmänheten sanningen om viktiga händelser som påverkar människors vardag.

En av invandrarna säger till Färgelanda Monarki att: "- Svennejävlarna var så jävla tykna när dom typ kom körande i sin jävla amerikanare. - Dom jävla svennerasisterna kränkte oss med sin svenska skitkultur och vi blev provocerade och arga".

"- Därför sparkade vi på svennarnas skitbil för att typ protestera mot deras rasism. - Då klev typ rasisterna ur bilen och vi blev typ tvungna att typ försvara oss. - Varför får alltid vi invandrare skulden när vi utsätts för hån och rasism av svennarna? - Det måste vara typ seriöst fel på ett sånt samhälle", konstaterar den misshandlande invandraren.



Färgelanda Monarki

4 kommentarer:

  1. Videon och att Bohuslänigen skriver att det är "invandrare" som står för upplevelsen får ändå ses som ett litet steg i rätt riktning.
    Halal-hippierna tycker väl att det är rasism att peka ut en viss grupp.
    Hur skall man kunna komma tillrätta med det växande problemet om man inte ens vill vidkännas att det finns??????????????

    SvaraRadera
  2. så nu får man inte åka vilken bil man vill i sitt eget hemland,de e stolta över sitt land så varför får inte vi va stolta över vårat???de har redan tatt veck våran nationalsång i skolorna,nu får de va nog varör bo i ett land om man inte trivs i? så om man inte gillar något som en annan tycker eller göt så ska man slå dom personerna?jisses vart e vi på väg....

    SvaraRadera
  3. Säjer bara en sak. Om det inte ska gå helt åt helvete med vårt kära Sverige så måste politikerna ta sitt ansvar och begränsa invandringen ! Det mesta av allt skit som händer utförs ju just av invandrare, kolla bara på efterlyst där 90% av dom sökta är invandrare....
    Förjävligt e va det är !

    SvaraRadera
  4. rätt åt svenskarna

    SvaraRadera