måndag 28 maj 2012

Kulturmarxistiska Ekot desinformerar

Nu på morgonen rapporterar PK-media om en undersökning som färdigställts av kulturmarxistiska Ekot. Undersökningen sägs visa att "bara" 10% av de ensamkommande "barnen" tar hit sina anhöriga. Vinklingen är avsedd att visa att den ekonomiskt motiverade migrationen till Sverige inte utgör något problem.

Den som läser noggrant upptäcker dock att 1 130 personer kommit som anhöriginvandrare till de 4 200 "barnen". Detta är nästan 30%, vilket är en viss skillnad jämfört med de 10% som Ekot påstår. Ytterligare en kulturmarxistisk lögn (desinformation) i demokraturens Sverige således.

Kritiker menar att undersökningen både grundar sig på ett tveksamt underlag och inte heller berör det faktum att många av de ensamkommande trots allt hade familj när de anlände till Sverige.

Kritikerna menar också att anhöriginvandringen kan förväntas öka på sikt, eftersom huvuddelen av "barnen" ännu så länge varit i Sverige under relativt kort tid.

Dessutom menar kritikerna att undersökningen helt bortser från de negativa ekonomiska effekterna. De enskamkommandes anhöriginvandring - oavsett storlek - spär nämligen på de redan oacceptabelt höga kostnaderna för de svenska skattebetalarna, som tvingas betala kalaset med en försämrad svensk skola och en försämrad äldrevård.

Upplägget för ensamkommandeindustrin - det är huvudsakligen afghaner som utnyttjar kulturmarxisternas biståndsprojekt - följer därmed anhöriginvandringen från Somalia, där först en ankarmamma smugglas in i Sverige och får permanent uppehållstillstånd.

Därefter hittar mamman - som genom ett under - sina 10 barn i ett flyktingläger i Somalia och begär återföring. Genom regeringens överenskommelse med MP kommer denna form av anhöriginvandring från Somalia att explodera nu i sommar. Notan kommer de svenska skattebetalarna att få stå för.

Den svenska invandringspolitiken är sannolikt historiens största svek mot det svenska folket, där ett välfärdssamhälle som tog ett sekel att bygga upp nu raseras inom loppet av några få år.

Det är inte utan anledning som ledande politiker talar om att vi svenskar måste arbeta tills vi är 75 år eller att vi måste sörja för vår egen pension. Invandringen från tredje världen - där huvuddelen kommer att leva på försörjningsstöd livet ut - slukar alla resurser.

Färgelanda Monarki

12 kommentarer:

  1. Ett, du kan inte räkna. Gå igenom premisserna igen och se om du hittar var din logik brister. En slags övning som nog skulle kunna vara bra för dig.

    Två, det svenska folket är väldigt mycket för att barn från krigszoner får komma till Sverige som flyktingar. Det är i allmänhet arbetslösa svenska Sverigedemokrater som har en annan uppfattning. Och vet du vad, SD är INTE svenska folket.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Utdraget är ur Migrationsverkets aktuella statistik. Databasen heter ELIS. Med denna som underlag skriver Migrationsverket delårsrapporter, årsrapporter, etcetera och så vidare. Den aktuella databasen är för 2011 och för 2012.
      Så det blir för det första tämligen missvisande när verket rapporterar hur många anhöriga som fick bifall – vi har nämligen under just den här aktuella perioden ägnat oss åt att avslå somaliska ansökningar en masse.
      Och för det andra så rapporterar denna aktuella databas bara de ansökningar som är klassade BA, BF och BV. Alla ansökningar som är klassade BH, BS och BE ingår alltså inte. Bland allt det som jag som beslutsfattare har haft på mitt bord så är de sistnämnda i majoritet. Och uppgifter om denna sistnämnda grupp går bara att få fram för den som sätter sig ner och gör en manuell räkning – vilket verket inte har gjort när det desinformerat Sveriges Radio.
      Så kan det gå.
      Tillägg och förklaring av, Migrationsverkets förkortningar från samma beslutsfattande migga som skrivit ovanstående:
      Denna databas samlar ärenden med ansökningsskäl
      BF – anknytningsperson är barn i Sverige
      BV – sökanden är barn och anknytningsperson är förälder
      BA – anknytningspersonen är någon annan än en förälder
      Vad den däremot inte – jag upprepar inte, upprepar inte, upprepar INTE – samlar ihop är ärenden med ansökningsskäl
      BS – nyetablerat förhållande
      BE – etablerat förhållande
      BH – hushållsgemenskap.
      Där jag arbetar är de sistnämnda kategorierna dessutom större är de förstnämnda. Och det går inte – upprepar inte, upprepar inte, upprepar inte – att ge en helhetssiffra utan att ta med gruppen av BS, BE och Bh. Och detta går inte, jag upprepar inte, upprepar inte, upprepar INTE – utan att Migrationsverket får order om att göra en manuell räkning. Detta eftersom ansökningsskälen BS, BE och BH inte – jag upprepar inte, upprepar inte, upprepar INTE – säger något alls om hur anknytningspersonen i Sverige fick sitt PUT!

      Radera
  2. År 2007 3008 0ch 2009

    Varför imte redovisa årsvis.
    Kan det månne finnas en hund begraven.

    SvaraRadera
  3. Inte undra på att SDs eknomi inte går ihop när man väljer att sätta ihop siffrorna som ni gör.

    Jag antar att varje barn bara har en förälder. Inga syskon eller liknande.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Skulle det förklara Migrationsverkets budgetproblem med tanke på att de använder samma siffror? Skillnaden är att massmedierna av någon anledning har tagit bort det sista året i statistiken.

      Om man på allvar tror att det här med okontrollerad massinvandring från tredje världen skulle vara en lönsam affär så har man några år att ta igen från skolan.

      Radera
  4. Precis som vissa andra här påpekar så står 10% av 4200 (dvs 420) för 1130 invandrade anhöriga, således c:a 2,6 anhöriga per person av dem som tar hit anhöriga. De 90 kvarstående procenten

    Sen så bör nog SD, deras väljare och andra som hyser så kallade "icke-PK"-åsikter fråga sig varför den breda samhällsforskningen helt tar avstånd från de argument, slutatser och analyser som dessa grupper för fram. Att det saknas samhällsekonomisk forskning som belägger att invandingesfrågan är nyckeln till att lösa alla problem - däremot finns det mången forskning som visar på att dessa antagenden bygger på felaktigt tolkad och felaktigt framtagen fakta, samt baserar sig på moraliska ståndpunkter som saknar logisk stringens.

    Men sen kan man ju kalla alla som inte håller med en för kulturmarxister - ge dem en politisk diagnos som bärare av vanföreställningar och därför legitimera avsaknad av konkreta argument och användade av "källor" som t.ex. avpixlat framför seriösa och brett accepterade sådana som t.ex. universitetsforskning. På så sätt kan åsikter som helt saknar vetenskaplig grund legitimeras mot grupper i samhället som tyvärr saknar verktygen för en välfungerande källkritik. Att ge sina motståndare diagnoser, som t.ex. kulturmarxister (utan att kunna hänvisa till ens en grundläggande uppfattning om historiematerialism i uttalandena eller marxistisk metod i deras uttalanden), vittnar om en avsaknad av sakliga argument för den egna ståndpunkten och kanske även en inre önskan om att "alla bara kunde fatta att det är så - utan att för den sakens skull begära något mer än de vardagliga intuitionerna hemma från köksbordet". Det är en farlig önskan, och det är en önskan som skadar samhället när den förverkligas.

    SvaraRadera
  5. @Anonym28 maj 2012 11:53:

    1. 1130/4200 = 0,269... ~30%.

    2. Eftersom de kommer ensamma och resten av familjen kommer först efteråt hade de naturligtvis inga flyktingskäl enligt gällande definitioner överhuvudtaget.

    Alltså har minst 30% av ensamkommande INTE asylskäl, i själva verket sannolikt fler än så.

    Undrar vad rubriken i PK-media skulle bli om 30% av svenska folket lät bli att betala skatt eller missbrukade A-kassan... "Skatte- och bidragsfusk mycket ovanligt"?

    SvaraRadera
  6. Väl talat Färgelanda monarki. Har klock radion på P1 och vaknar varje dag till den massiva propagandan som pumpas ut. Hur länge ska detta få pågå?

    SvaraRadera
  7. Högerextrema konspirationsteoretiker fortsätter vara stereotypt outbildade, inte bara kristna fanatiska clowner i södra USA som drar ner moderna samhället i nån slags medeltida soppa av hat och xenofobi.

    Det är ju inte så att 30% av flyktingungdomarna har tagit hit anhöriga som dessa konspirationsteoretiker påstår, de som tappert står upp emot de ondskefulla PK och den blinda majoriteten som vägrar se världen med deras glasögon etc etc etc.

    Det är fortfarande bara 10% av flyktingungdomarna, men här ser det ju ut som att Ekot ljuger, men vad kan man förvänta sig av högerextrema konspirationsteoretiker som säkert också följer annan stereotypt nonsens såsom kvasivetenskapen "rasbiologi".

    SvaraRadera
  8. Vi bryr oss inte om folk som bor i Sverige, utan bara pumpar in ännu fler bidrags tagare. Även nysvenskar tycker att det Svenska invandringens politiken är en katastrof.
    Oavsett var man kommer ifrån måste vi börja tänka på oss som redan bor i Sverige.

    SvaraRadera
  9. Ska vi gissa på hur många av SDs väljare som är bidragstagare?

    SvaraRadera
  10. Johan Forsgren har en fråga till dig.
    Du verkar hysa en motvilja mot bidragstagare och är inte speciellt konsekvent om den motviljan bara riktas mot SD väljare.
    Asylinvandrare är väl också stor grad bidragstagare, hyser du samma motvilja mot dom?
    För övrigt tror jag det är en myt att SD väljare har fler bidragstagare än övriga partier.
    En kvalificerad gissning är att S och V nog ligger i topp där. eras hela politik går ju ut på att lova ut bidrag.
    I förorterna till dom större städerna får ju S och V ca. 90 % av rösterna.
    I dessa förorter kan nog t om du hålla med om att det betalas ut präktigt med bidrag.

    Natalie

    SvaraRadera