onsdag 16 maj 2012

Är Janne Josefsson rasistnazist?

De obekväma PK-sanningarna duggar nu tätt i det kulturmarxistiska Sverige .
Häromdan konstaterade Fredrik Reinfeldt att arbetslösheten hos invandrare är ett problem medan den inte är ett problem hos etniska svenskar. Detta uttalande fick naturligtvis PK-etablissemanget att gå i totalt spinn och ledande kulturmarxistiska organ som t.ex. DN hade fullt upp med att stigmatisera Reinfeldt.

En som tog chansen att vinna några PK-poäng under gårdagens massmediala tumult var S-ledaren Fredrik Löfven, som bl.a. kallade Reinfeldts uttalande "otäckt" och att det ställde grupp mot grupp.

I dag kommer Janne Josefssons Uppdrag granskning att redovisa ännu en obekväm sanning, nämligen att islam är en intolerant religion som bl.a. odlar kvinnoförtryck.

Enligt islam är kvinnan underställd mannen, vilket bekräftas av Uppdrag gransknings reportage. I reportaget berättar således imamerna att det är ok med månggifte och att muslimska fruntimmer får stå ut med deras män slår dem ibland. Detta är helt enkelt något som en "god muslimsk kvinna" får tåla.

Vänsterextrema Expos Daniel Poohl kommenterar idag Uppdrag gransknings avslöjande om könsförtryck i islam:
"- Det är ett otäckt reportage", säger Daniel. "- Reportaget bekräftar fördomar om islam och jag tycker att det är både högerextremt och islamofobiskt", säger Daniel uppriktigt.

Men Uppdrag granskning har ju bara rapporterat vad imamerna har sagt och deras attityder till kvinnor?
"- Ja, men kan inte redovisa verkligheten utan att problematisera den. - Då gynnar man bara högerextrema och islamofobiska intressen", förklarar Daniel.

"- Om jag förstått det hela rätt har Uppdrag gransknings reportrar också ställt provocerande frågor till imamerna, som alltså lurats i en fälla. - Detta är klassisk Janne Josefssons-journalistik och imamerna har alltså inte gett uttryck för sina egna uppfattningar utan för Janne Josefssons egna fördomsfulla och - det bär mig lite emot att säga detta om en kamrat - islamofobiska uppfattningar, fortsätter Daniel.

"- Janne Josefsson begår samma fel som Fredrik Reinfeldt. - Han ställer grupp mot grupp i samhället, i det här fallet muslimska kvinnor mot andra kvinnor. - Detta är ju fruktansvärt för dom kvinnor som blir utsatta. Jag tycker dom muslimska kvinnorna är värda en ursäkt efter det här rasistiska reportaget", avslutar en både indignerad och upprörd Daniel Poohl.

Kulturmarxistiska DN arbetar idag hårt för "skadebegränsning" och lyckas framställa muslimerna som offer. För detta ändamål har DN anlitat en sedvanlig muslimsk "expert" som - i likhet med andra muslimska företrädare när Janne Josefsson konfronterar dem med synlig kamera - ljuger om vad islam egentligen står för.

"- Det här att det skulle vara tillåtet i islam att ljuga för att skydda islams intressen, är något som utnyttjas av högerextrema krafter för att spä på fördomar om vad islam verkligen står för. Vi kulturmarxister vet dock med säkerhet att islam är frihetens och kärlekens religion", säger en högt uppsatt källa i DN-skrapan.

Färgelanda Monarki

7 kommentarer:

  1. Intressanta tankar. Undrar vad Daniel Poohl skulle tycka om han fick vara med om att bevittna en stening i Teheran eller en stympning i Riyadh?

    Eller hädelselagarna i Pakistan och Bangladesh? Där hotas kvinnor av icke muslimsk tro att avrättas för att de ifrågasatt förnedring av sig själva på arbetsplatser. När den muslimske kontrahenten inte gillar att den icke muslimske försvarar sig så hävdar de med automatik att 'hon hädar mot islam' och vips så är hela rättegångscirkusen igång och lynchstämmning uppstår ute på gatorna i den aktuella staden och familjens hus kan till o med stickas i brand.
    ISLAM kärlekens toleransens och fredens religion....)Så beskriver den sig själv...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kolonialismen kom tillbaka, allt är förlåtet! På den tiden slapp vi iallafall islamchauvinismen.

      Radera
  2. Detta kanske är en nyhet för PK media men vi som lever i verkligheten är inte förvånade.

    SvaraRadera
  3. Ja - Ni är så bildade Ni... kan man bli kompis med Sveriges elit inom området sanningslära?

    SvaraRadera
    Svar
    1. ?????????????????
      Det var väl bra att Josefsson använde dold kamera så att vi fick se skiten och lögnerna. Tror inte han hade mixtrat med filmen.
      För min egen del så finns det inte ord för hur avskyvärda dessa Imamers uttalanden är.

      Radera
  4. Såg programmet.
    Imamen sa till den misshandlade kvinnan att hon skulle be sin man om ursäkt så skulle det säkert ordna sig med tiden!?!!!!
    Mannen hade också rätt att ha samlag med sina fruar utan deras samtycke. VÅLDTÄCKT kallar(svensk lag) vi det i Sverige.
    Upplysningstiden har varit. Vi skall inte tillbaka till medeltiden.
    Därmed tror jag inte alls att alla muslimer ställer upp på detta synsätt. Tvärtom-det finns väldigt många moderna muslimer.
    Men det är allt bra illa när alla företrädarna(imamerna) uppmanar kvinnorna att bryta mot svensk lag(brottsbalken).

    SvaraRadera
    Svar
    1. Muslimer som inte följer Sharia är inget annat än avfällingar och kafirer (icke-muslimer) enligt mittfåran av islams imamer. Det är förenat med livsfara för en progressiv imam att gå ut i media och tala sig varm för jämlikhet mellan könen, homosexualitet eller relationer mellan muslimska kvinnor och icke-muslimska män. Och då spelar det kanske inte så stor roll att det även finns muslimer som lever som västerlänningar.

      Radera