söndag 13 maj 2012

SD växer - "Lås in SD-väljarna" säger Expo

"- SIFO:s senaste siffror visar att det inte räcker med propaganda i landets tidningar, radio och TV för att komma till rätta med självständigt och kritiskt tänkande människor", säger vänsterextrema Expos chefredaktör Daniel Poohl i en kommentar till SD:s rekordsiffror på 6,6% i senaste SIFO.

" - Jag ser i dagsläget ingen annan möjlighet än att ge SD-väljarna en psykiatrisk diagnos, så att vi kan låsa in dem. - Vi kan ju inte ha 100 000-tals dissidenter som går runt och sprider irrläror, som i värsta fall kan leda till att den politiska kursen i Sverige läggs om", förklarar Poohl.

"- Som alla goda medborgare förstår är en sådan utveckling helt oacceptabel och vi måste därför vidta åtgärder för att rädda det likriktade samhälle som jag och mina kamrater försöker skapa", avslutar kulturmarxisten Poohl.

Färgelanda Monarki

2 kommentarer:

  1. Expo är militanta kommunister som borde skickas till Gulag på obestämd framtid. Antidemokratiska vänstertalibaner som herr Poohl hör inte hemma i ett modernt land.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Rätt! Expo kan ta med sig Rocks som jämför alla män med djur. Om kvinnan också är ett djur blev osagt! Inte heller vet vi om expo är mer psykiskt stabila än andra. Men varför chansa med en "skapande" Pohl. Vilka som är likriktade och irrelevanta är inte svårt att förstå.
      Pohl, du skall inte kasta sten i glashus.

      Radera