söndag 6 maj 2012

"Franska valet står mellan främlingsfientlighet och Hollande"

I dag speglar DN upptakten till avgörandet i det franska presidentvalet. Kulturmarxististernas favorit är socialisten Hollande, som omhuldas som Frankrikes och mänsklighetens hopp medan den sittande presidenten Sarkozy ikläds rollen som de "högerextrema" och "främlingsfientliga" väljarnas man.

President Sarkozy har ett starkt stöd hos pensionärerna och det framgår av DN:s artikel att just denna grupp är särskilt främlingsfientlig. I den lilla franska staden Hombourg-Haut pratar DN:s reporter med några kriminella ungdomar, som ägnar sin dag åt vandalisering och annan brottslighet.

Den unge kriminelle muslimen Muhammed Trabelsi skyller på samhället.

"- Vi har för få fritidsgårdar i Frankrike och jag vill inte arbeta med sopsortering. - Jag är också fruktansvärt trött på oartiga, gamla damer som inte hälsar tillbaka när jag och mina vänner artigt reser oss upp och lika artigt säger "Goddag, frun", säger Muhammed utan att blinka till DN:s reporter

" - Som alla andra muslimer i västvärlden är jag utsatt för strukturell rasism", avslutar Muhammed med sorgsna ögon innan han släntrar nerför gatan och slår sönder ännu en bil i ren desperation över den franska strukturella rasismen.

Även SvD drar sitt kulturmarxistiska strå till stacken genom att framställa Sarkozy som "främlingsfientlig" och "högerextrem" - som en Jimmie Åkessonkopia helt enkelt.

Senare i dag får vi veta om "den onde" eller "den gode" vann.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar