fredag 18 maj 2012

Kulturmarxisten Jerzy Sarnecki om Tensta: "Det är mitt fel"

Kulturmarxisten Jerzy Sarnecki är inte överraskad över kravallerna i Tensta.

"- Det är såna här samhällen som kulturrelativismen och kulturmarxismen skapar", säger Jerzy uppriktigt.

"- Det handlar alltså dels om att bejaka minoritetskulturers allehanda ickedemokratiska inslag som t.ex. könsförtryck. - Dels handlar det om att marginalisera alla kritiker, genom att förlöjliga eller demonisera dom, respektive utestänga dom från den offentliga debatten, så att bara såna som jag får komma till tals", fortsätter Jerzy.

"- Fler fritidsgårdar hjälper naturligtvis inte för att lösa problemen, men tjänar ändå som viktiga verktyg för att dölja dom verkliga problemen. - Så när invandrarungdomar bränner ner skolor och fritidsgårdar som i Tensta, så skyller vi kulturmarxister på samhället och kräver ökade resurser i form av nya skolor och fritidsgårdar", förklarar Jerzy vidare. 

- "Och den här samhällsutvecklingen kommer att fortsätta så länge vi kulturmarxister kontrollerar media. - Och det känns tryggt", avslutar en avslappnad och leende Jerzy.

Färgelanda Monarki

3 kommentarer:

  1. Aha, du destillerade ut den osynliga texten som står mellan raderna, och publicerade den här..Vackert!

    SvaraRadera
  2. Är Tensta en socialdemokratisk kommun, där flest unga får jobb?

    SvaraRadera
  3. Undra vad denna man lyfter i lön i månaden? 50000? 80000? 150000? Oavsett hur mycket så är det skattepengar som ramlar ner i denna sago-farbrors ficka.

    SvaraRadera