onsdag 2 maj 2012

Kulturmarxismen ger den antivita rasismen syre

"Afrosvenska" Kitimbwa Sabuni, s.k."talesman" för Afrosvenskarnas riksförbund, fortsätter kräva kulturminister Lena Adelsohn Liljeroths avgång för att hon högg in på en svart afrikanskas tårtsköte på Moderna Museet härförleden.

Det är kulturmarxistiska DN som ger Sabuni utrymme att uttrycka sina i grunden djupt rasistiska tankegångar riktade mot kulturministern och andra "vita" människor.

Konstverket, tårtan som skulle symbolisera de dagliga skändningarna och könsstympningarna av afrikanska kvinnor, förvandlas i Sabunis kulturmarxistiska värld till "en rasistisk karikatyr av en svart kvinna".

Konstverket, som skulle problematisera något ont för att göra något gott, används istället av kulturmarxisterna för att göra ont värre.

Det rasistiska, antivita hat som kulturmarxismen dagligen spyr ut i det offentliga rummet, är ett gift som så sakteliga håller på att förlama Sverige som nation.

Färgelanda Monarki

6 kommentarer:

  1. Håller med 100% Kitimbwa Sabuni,vill vrida händelsen och tanken bakom konstverket till något helt annat, blir så trött, hade kulturministern varit svart hade AfroSverige inte uttalat sig och man hade aldrig krävt kulturministerns avgång!

    SvaraRadera
  2. Jag håller med.

    Jag vet inte vad ”blackfaces” är eller ska symbolisera och jag vet inte vad konstnärens mål och mening var. Däremot blev en kulturminister inlurad i något som hon utan förvarning skulle ta ställning till. Hade hon inte "spelat kultur" och istället gått därifrån så hade hon sannolikt häcklats än värre för det.

    Om "afrisvenskarna" vill att någon avgår så borde det vara afrosvensken som ställde till med spektaklet.

    Fan vad trött man blir på oseriöst jidder från obetydliga nollor som måste hacka på andra för att förverkliga sig själva. (Fast jiddrar gör kanske inte afrosvenskar, kulturellt sett)

    Tråkigt att DN låter publicera nonsens utan att folk får kommentera skiten...

    SvaraRadera
  3. Kan han inte åka hem till Afrika och gnälla, om han nu hittar någon som bryr sig. KANSKE, skulle han och alla andra invandrare visa lite tacksamhet mot landet som tog emot dem med öppna armar. Näää det kan man inte. Däremot att vara stor i käften och kräva att en svensk minister skall avgå, det passar!

    SvaraRadera
  4. Hur kommer det sig, att människor som anser sig vara offer för rasism bara kan se vår vita hudfärg och bedöma våra gärningar med vår ras som utgångspunkt?

    SvaraRadera
  5. Visst 50 konstälskande Svenskar tycker att detta var ett "statement", ca 50 miljoner icke svenskar tror numera att Sverige 2012 är i klass med Apartheid.

    Pelles slutdom över detta spektakel:

    Avskeda ministern för att ha bristande omdömme och för avsaknad av ryggrad att säga ifrån att skära i en tårta föreställande en människas sköte svart eller vitt kvittar.

    Dra in kulturbidraget till konstnären som gjorde en tårta, skicka honom på konditorkurs och starta eget kollo. Jag tänker iaf inte med mina skattepengar finansiera tramsiga tårtor oavsett vad de påstås ha för syfte.

    Det ska motverka rasism men min tanke är enbart: Jaevla.....konstnär till att göra en osmaklig.....tårta samt efter....minister till att sakna omdöme.

    //Pelle

    SvaraRadera
  6. Vad är en kulturmarxist?

    Jag vet vad en marxist är. Men kulturmarxist? Är inte det den norska terroristen och massmördarens påfund?

    SvaraRadera