onsdag 21 mars 2012

PK-media har sorg - al Qaida inte nazister bakom morden på judar

Svenska PK-media har gnuggat händerna de senaste dagarna i förhoppning om att det var en nazistisk copy-cat till Breivik som är skyldig till de ofattbart grymma morden på soldater och judiska småbarn i Frankrike.

Nu står det dock klart att det istället är en invandrad muslimsk algerier med kopplingar till al Qaida som står bakom morden.

Det rapporteras nu på morgonen att SVT och övriga vänsterautonoma propagandaorgan närmast har blivit helt paralyserade av händelseutvecklingen och har fått göra stora omstuvningar i sina planerade programutbud.

Inbokade "experter" som skulle delta i TV-soffor, diskussionsprogram, konferenser etc, där kopplingarna till "högerextremism" och Breivik skulle diskuteras, har fått bokas av.

Vänsterextrema Expo sägs ha gett sin personal en vecka ledigt eftersom det inte finns något att göra.

Färgelanda Monarki

3 kommentarer:

  1. det var rätt löjligt. nazist skjuter säkert gladligen judar, men brukar inte ha problem med militären/militärer.

    SvaraRadera
  2. Tråkigt för Expo och AFA att de inte kan utnyttja massmorden i Frankrike till att jaga "högerextremister" med hugg och slag i Sverige. Väldigt tråkigt.

    Men med tanke på Expos berömda slutledningsförmåga skulle det inte förvåna om de ser en koppling mellan Breivik och Al-qaida-dåren som de sen kopplar till SD.

    SvaraRadera
  3. SVT ("fri och oberoende hattelevision")får ägna sig åt annat än att hata SD. Ett streck i räkningen helt visst men SVT kommer snart igen med nya hatuppslag.

    SvaraRadera