onsdag 21 mars 2012

EU-kommissionär Cecilia Malmström fördömer islam som "djupt främlingsfientlig"

Sveriges erkänt kompetenta oikofobiska EU-kommisionär Cecilia Malmström (FP) var tidigt ute med att fastställa skulden för de vidriga massmorden i Frankrike, där bl.a. flera judiska småbarn sköts i huvudet från nära håll samtidigt som den islamistiske mördaren filmade.

I ett uttalande säger Cecilia Malmström "Det här verkar vara en person som hyser djupt främlingsfientliga åsikter. Hans agerande tyder på att han är en ensamvarg i sitt handlande, men hans åsikter är tyvärr något vi ser en ökad spridning av i Europa och världen."

Cecilias skarpa fördömande av islam är förvånande i ljuset av hennes tidigare uttalanden, där hon visat stor sympati för den utbredda rasismen och intoleransen inom islam.

Färgelanda Monarki

6 kommentarer:

  1. Ja, vi borde alla blunda inför sanningen och förbli politiskt korrekta.

    SvaraRadera
  2. Jag reagerade också över att denna Sveriges röst i Europa så snabbt gick ut och gav en lättvindig förklaring om vilka krafter som låg bakom dådet. Självklart borde hon nu fullfölja genom att tillkännage att al-Qaida inte bara är en terrororganisation, utan även en rasistisk sådan. Det har ingen svensk i officiell ställning gjort tidigare. /GC

    SvaraRadera
  3. Om ditt citat är vad hon sa, så finns det inget sagt om islam.
    Det är bara din tolkning. Att det var en person med främlingsfientliga åsikter var nog ingen vågad gissning.

    Nu några dagar senare verkar det ju faktiskt dessutom vara så att det är en muslim ...

    SvaraRadera
  4. Att judiska barn mördas av en muslim har inget med Islam att göra. Ni hittar inte heller något negativt om judar i Koran, ifall ni bara låter bli att öppna boken.

    SvaraRadera
  5. Du blandar ihop vad hon har fördömt.. Mordet har ingenting att göra med muslimer, precis som Breivik inte har nåt att göra med kristendom.. Det är en galning.
    Dock,så vitt jag förstår av vad som skrivs i bloggen här, behöver muslimska församlingar ett skydd som är lika starkt som Pozner's judiska församling. Muslimer får inte en enda krona i bidrag för säkerhet, fastän den hotbild de utsätts för är värre. Läs Malm's: "Hat mot muslimer". Där kan man läsa hur detta hat är organiserat och orkestrerat. Rätt ska vara rätt..

    SvaraRadera
  6. Talar fransmännen sanning?
    Om Merah hade en Colt .45 måste han byta magasin 3 gånger för att kunna skjuta 30 skott. Hur är detta möjligt om det står en elitstyrka i farstun? Jag tror att det var bestämt att han skulle skjutas ihjäl! Sedan är lögnen det som dör först i sådana här situationer.

    SvaraRadera