tisdag 20 mars 2012

Expo undervisar i tolerans

Den skattefinansierade vänsterextrema bolsjevikorganisationen Expo har tillsammans med andra bolsjeviker hållit rådslag om "främlingsfientlighet och intolerans". Vid väckelsemötet den 14/3 fick flera av Sveriges mest intoleranta personer komma till tals och sprida sina läror.

Rådslaget hölls i regi av skattefinansierade SVT (Sveriges Vänsterautonoma Television). Expos Daniel Poohl höll ett brandtal om nödvändigheten av att förbjuda vita dockor, eftersom undersökningar visar att barn från MENA-länder väljer vita dockor, när de får välja mellan vita och svarta.

"- Vita dockor innebär att invandrare med mörk hudfärg utsätts för strukturell rasism och hindras från att nå maktpositioner i samhället. - Vita dockor utnyttjas av intoleranta högerextrema krafter i samhället och måste därför förbjudas i lag", slog Daniel fast och möttes av stående ovationer från partikongressens delegater.

På Expo anser man för övrigt inte att marxismen är en ideologi utan en vetenskap.




Vi fick en pratstund med Expos framstående kulturmarxist Alex Bengtsson.



Alex har många strängar på sin lyra, bl.a. ansvarar han för EXPO:s viktiga folkbildningsprojekt "SD har fel", som syftar till att motverka intolerans. Så här vill Expo öka toleransen:

I inslaget nedan svarar Alex på frågor hur han ser på kritiken, att Expo själv är en extrem och intolerant vänsterorganisation, som ser mellan fingrarna på intolerans och mänskligt förtryck inom islam för att kunna angripa politiska motståndare?



I inslaget nedan, som kunde göras tack vare stöd av Erik Ullenhag, AFA och Muslimska brödraskapet, förklarar Alex vem som är roten till det onda.



Det är inte bara vänsterextrema organisationer som Expo som sprider intolerans och förtrycker utsatta grupper genom sitt okritiska stöd till totalitära ideologier som islam. Även den norska Nobelkommittén offrar grundläggande mänskliga värden på det politiskt korrekta altaret.

Sålunda tilldelades 2011 homofoben Ellen Johnson Sirleaf Nobels fredspris, för sitt arbete att "stärka kvinnors rättigheter".  Ellen vill dock inte att homosexuella ska ha några rättigheter. Bögar ska sitta i fängelse enligt Ellen.

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar