söndag 11 mars 2012

Färgelanda - Monarkins cirkusartister bjuder in gay-aktivist

Monarkins riksdagsledamot Tobias Bernhardsson tar nya grepp för att tänka framåt och skapar därför "Citycirkusen".

"- Citycirkusen behövs för att diskutera roligare och framåt. - Det kan handla om att diskutera framåt utomhus, på en restaurang eller på en pub. - Men det finns även andra platser jag tänka mig att diskutera framåt, t.ex. hemma i sängen eller på bussen. - Det är bara fantasin som sätter gränser för hur långt framåt man kan diskutera", säger Tobias.

För att Citycirkusen ska få en flygande start har Tobias bjudit in sin partikamrat, den homosexuelle riksdagsledamoten Fredrick Federley, som kommer att uppträda på Gästis nu på tisdag. Fredrick är mest känd som gångbar transvestit och för att åka på stryk då och då av homofober i Stockholms subkultur. Enligt Tobias kommer Fredrick att bjuda på ett riktigt rivigt dragshow-nummer på tisdag.

Fredrick är även känd som en strong förkämpe för det mångkulturella samhället och avskyr all kritik mot det rådande invandringskaoset. Fredrick avskyr särskilt dem som har synpunkter på islam.

Vi fick en pratstund med Fredrick inför nästa veckas cirkusföreställning. Fredrick tar för säkerhets skull på sig sina politiska skygglappar, som han ska använda nästa vecka.

"- Det här att även moderata muslimer i Sverige öppet fördömer homosexualitet, vad säger du om det, Fredrick?"
"- Jag tror inte att dom menar vad dom säger", svarar Fredrick.

"- Men det är ju ett faktum att homosexuella förföljs och dödas i muslimska länder, hur ser du på det?"
"- Jag tror inte dom menar vad dom gör", svarar Fredrick

"- Idag skriver tidningarna om att drygt 50 s.k. Emo-ungdomar dödats av muslimer i Irak de senaste veckorna. - De här ungdomarna var kanske inte ens homosexuella, men dödades ändå p.g.a. att deras livsstil ansågs som utmanande och stridande mot islam. - Många av ungdomarna har fått sina huvuden krossade av stora stenblock. - Vad tycker du Fredrick, som själv är känd för att ha en utsvävande livsstil och är homosexuell, om det som hänt?"

"- Man ska inte tro på allt man ser och hör, det låter som en myt det du säger", svarar Fredrick.

"- Så du tror inte på detta?"
"-Nej, inte förrän jag upplevt det själv", svarar Fredrick.

"- Så då tror du inte heller på att det förekommer kvinnoförtryck, antisemitism och förtryck av homosexuella i muslimska länder?"
"-Nej, det är bara rasister som påstår såna saker och därför skulle jag inte tro det ens om jag såg det med egna ögon", svarar Fredrick.

"- Om Sverige blir ett muslimskt land i framtiden, hur tror du då homosexuella kommer att behandlas?"
"- Eftersom muslimer har en god demokratisk tradition tack vare sina sharia-lagar, är jag inte det minsta orolig. - Sharia-lagarna tillförsäkrar även kvinnorna deras rättmätiga plats i samhället", avslutar Fredrick.

Vi tackar Fredrick för intervjun och önskar honom all lycka med skygglapparna i Citycirkusen.



Färgelanda Monarki

2 kommentarer:

  1. Han är allt för go den där Fredrik.
    En vanligt tänkande person får inte ihop hans logiska kullerbyttor men det är där det goa ligger.

    SvaraRadera
  2. Fredrick är en mycket seriös politiker som säkert kan hjälpa Färgelanda komma på fötter igen. Gratis sprit säger man ju inte nej till:)

    SvaraRadera