måndag 5 mars 2012

Färgelanda - Monarkistyrelsen besökte mångkulturell trädgård

Enligt fabulerande källor vid hovet har monarkistyrelsen varit på studiebesök i Malmö. Detta för att lära sig lite mer om det framgångsrika mångkulturella samhället och om hur det framtida integrationsarbetet ska bedrivas i monarkin.

"- Vi besökte en underbar rosenträdgård och kom undan med livet i behåll. - Och hälsan är ändå det som räknas", säger monarken Peter Johansson i en kommentar.

"Det var nån stackars sate som blev halvt ihjälslagen", säger kronprinsen Per Krokström.

"- Men jag har pratat med min boss Fredrik Reinfeldt, som lyckligtvis förklarade det hela för mig. - Han sa att man får skylla sig själv om man är ljushyad och bosätter sig i integrationsparadis som Rosengård. - Då bjuder man ju själv in till våldet som man utsätts för. Det känns mycket bättre nu, när jag fått veta hur det fungerar i ett multikulturellt samhälle", avslutar kronprinsen.




Och när det inte lyckas så bra med integrationen och invandrare hamnar i utanförskap, ja då tycker svenska ungdomspolitiker så här om att hjälpa invandrare till en bättre framtid i sina hemländer.

Färgelanda Monarki

4 kommentarer:

  1. Muslimerna håller i alla fall ordning på sina kvinnor & det är nåt vi svenskar inte kan skryta med.

    SvaraRadera
  2. 10:09
    Det var ironi va?? Ser ju inte klokt ut hur dom delar upp sig i manståg och kvinnotåg. Männen bestämmer allt. Kvinnorna behandlas som boskap. Kolla in alla barnvagnarna. Jag antar att det handlar om att uppfylla kvinnans heliga plikt enligt islam dvs att föda barn åt männen. Skrämmande hur som.

    SvaraRadera
  3. Inte så konstigt att judarna flyr från Malmö. Dom blir verkligen hatade där.Och sen den där vidrige Reepalu som hejar på.

    SvaraRadera
  4. nej nej nej. det finns ingen islamisering och inget judehat i sverige. det är bara påhitt från sd och andra rasister.

    SvaraRadera