fredag 16 mars 2012

Färgelanda - Fler flyktingbarn utsatta för strukturell rasism

Den strukturella rasismen sprider sig som en löpeld genom landet.

Senast i raden av avslöjanden kommer från Västerbotten, där de ensamkommande barnen utsattes för strukturell rasim när de vägrades skjuts till ett disco.

Barnen försvarade sig så gott de kunde genom att förstöra sitt boende. Resultatet av detta självförsvar blev dock fortsatt strukturell rasism i form av åtal och skadeståndskrav på 24 000 riksdaler.

Vänsterextrema bolsjekviker förbereder nu en insamling för att hjälpa de drabbade barnen betala skadorna som rasismen orsakat.

"- Vi kommer att ta lärdom av det som hänt i Västerbotten, för att undvika att det händer här", säger monarken Peter Johansson.

"- I ett första skede kommer vi att köpa in en limousine och anställa två chaufförer, som kommer att turas om att köra dom ensamkommande barnen. - Det kan bli aktuellt att köpa in en limousine till varje ensamkommande barn, men det får vi ta ställning till senare. Det beror mycket på om barnen kräver egen limousine och chaufför. - Risken finns annars att vi utsätter dom för strukturell rasism och det vore ju fruktansvärt", avslutar monarken.

Rasismen visar även sitt fula tryne i välmående Vallentuna, där Fredrik Reinfeldts partikamrater visar vilka rasister de är innerst inne.

Färgelanda Monarki

2 kommentarer:

  1. Ojoj, jag var nära att gå i bitar innan jag insåg att du är en "vän" av de mer ironiska slaget. Efter att ha botaniserat runt på din blogg insåg jag att du var en klok och vettig människa med vettig omvärldssyn. Kämpa på! Till slut kommer VI att vinna!

    SvaraRadera
  2. Ingen är betjänt av detta obalanserade mottagande.
    Spänningarna som uppstår får ej pratas om utan att det blir en "sneddebatt" om rasism.
    Hur mycket hjälpbehövande är de som vi nu tar mot?
    Kan hjälpen anpassas efter behoven och ske på andra sätt än de som nu tillämpas?
    Sverige är nog kört när det ej går att föra en saklig debatt.
    Ungefär samma sak som ofta sker i ett bottenkört äktenskap.

    SvaraRadera