fredag 16 mars 2012

Färgelanda - "Ensamkommande barn är monarkins framtid"

I veckan besökte kronprinsessan Ann-Marie Jacobsson och Fredrick "Ursula" Federley monarkins boende för ensamkommande barn i Högsäter.

Fredrick var mäkta imponerad och gratulerade till monarkins stora framgångar på integrationsområdet. "- Framgångarna beror på att monarkin arbetar tvärsektoriellt", konstaterade Fredrick.

Översatt till svenska betyder "tvärsektoriellt arbete" att integrationskopplerskan Sylvia Jonefelt kopplar upp sig till Dalios boendechef Charlotte Kvist via mobiltelefon en gång i veckan och frågar hur hon mår och pratar väder.

Vi hade förmånen att få en pratstund med kronprinsessan.

"- Dom ensamkommande barnen är monarkins framtid", säger kronprinsessan.

"- Vi planerar nu för en kraftig utbyggnad av verksamheten. - Vi har redan placerat ut 4 ensamkommande barn i Valbohems lägenheter, som tidigare bodde på Dalio. - Men det råder både platsbrist för nya barn och lägenhetsbrist för dom barn som tidigare bott på Dalio", förklarar kronprinsessan.

"- Därför planerar vi nu att bygga både ett nytt boende och nya lägenheter för dom ensamkommande barnen. Det handlar om ett 50-tal nya platser och kanske 100 nya lägenheter. - Så det är stora projekt vi talar om och som kommer att innebära en ekonomisk boom för monarkin", fortsätter kronprinsessan.

Kronprinsessan får frågan vem som ska betala för allt detta? "- Det var en mycket rasistisk fråga, som man inte får ställa i dagens Sverige", svarar kronprinsessan innan hon hastar vidare till kvällens stora cirkusföreställning med Fredrick och Smirnoff.



Färgelanda Monarki

2 kommentarer:

  1. Fredrik är verkligen centerns frontfigur.

    Fantastiskt att han kan ha en ambulerande cirkus som även når landsbygden.

    SvaraRadera
  2. Vi svenskar daltar med flyktingar som om det vore spädbarn som kommer hit. Är det konstigt att dom aldrig kommer ifrån sin segreation när dom under åratal inte behöver ta ansvar för sitt eget liv och ställa sig frågan varför kom jag till Sverige, vad vill jag göra här?! Sen till frågan som Kronprinsessan svarade på. Det är sorgligt att inte en seriös frågeställning kan få ett bättre svar av en kunglighet. Det är precis vad det handlar om, VEM VILL BETALA ALLT DET HÄR om vi fick välja vad vi ville lägga skattepengar på? Än en gång vi är påtvingade att acceptera mångkulturen av det politiska etablissemanget! Det var för fint att ha arbetskraftsinvandring på 70-talet, det räckte inte för Maj-Lis Lööw och hennes undersåtar, det skulle hit folk utan krav på arbete eller bostad för att segregera Sverige, tack för det!!

    SvaraRadera