fredag 9 mars 2012

Färgelanda - Saudiarabien bygger moské i monarkin

Arbetet med att bygga en moské i monarkin fortsätter med oförminskad styrka. Det är Saudiarabien som vänligt nog ställer upp med finansieringen till moskébygget, som förväntas bli klart redan nästa år.

"- Behovet är stort p.g.a. vår växande muslimska befolkning", säger kronprinsessan Ann-Marie Jacobsson.

"- Jag förstår inte kritiken mot vapenfabriken i Saudiarabien. - När Saudiarabien bygger moskéer i Sverige som predikar islamism hörs det inte ett pip. - Men när vi ska bygga en fabrik i Saudiarabien, ja då går hela vänsteretablissemanget i taket. - Detta är ju höjden av dubbelmoral. - Ett vapen är ju ett vapen, oavsett om det är en AK-4 eller en moské i händerna på en salafistisk imam", avslutar kronprinsessan.

Färgelanda Monarki

4 kommentarer:

  1. He he!
    Just det ja. Och prinsessor ska man ta på allvar!

    SvaraRadera
  2. Kronprinsessor är ju auktoriteter på internationella relationer, eller hur?

    Man bör kanske påminna herr författare av detta inlägg, att Sverige inte är ett kristet land, utan en sekulariserad monarki, som låter alla religioner ha ställen att tillbe sina gudar/gudinnor.

    Det är också det som är så underbart med detta land.
    För att hur många moskéer folk än bygger, så blir inte Islam mindre främmande för majoriteten. Samtidigt är väl 70% av Sveriges befolkning ateister, så vad är vi egentligen rädda för?

    Tror det är mer sannolikt att folk blir ateister före de blir muslimer i detta land.

    SvaraRadera
  3. Fazz

    Hade det varit fråga om sekulära muslimer så hade det varit ok. Har inga problem med dem. Tyvärr är huvudelen av muslimerna troende som vill införa sharialagar vilket inte är förenligt med demokrati. Det finns dessutom en hel del rabiata troende muslimer som gärna tar till våld när de inte får sin vilja igenom. Jag gillar inte den kvinnoförnedring och det hat mot judar och homosexuella som alltför ofta förekommer i troende muslimers kretsar.
    "Facts of life"

    SvaraRadera
  4. Anonym, jag håller med större delen av ditt argument(Jag vill lägga till att, stor del av de omnämnda sakerna du tog upp kommer mer från kulturellt betingat beteende än religionen i sig), men jag står kvar i min tro att ett frö inte kan bli planta i ofruktbar jord.
    Sverige är inte ett land som någonsin skulle anamma Islam
    (vilket är skönt). Kanske det viktigaste med svensk kultur är iden att vi lever våra liv som föredömen, vi visar att ett liv i demokrati och i frihet är bättre än ett liv under en teokratisk diktatur.
    Dessutom har vi en kunskapskultur vilket innebär att majoriteten är högutbildad. Detta betyder också att färre människor kan luras av falska löften från högerextrema Imamer.
    Sist men inte minst, så är Sverige ett rikt land med ett väl fungerande folkhem och skyddsnät för de utsatta. Vi vet nu för tiden att religiös extremism frodas i fattiga länder; detta eftersom fattiga lågutbildade människor tar till sig falska budskap och löften om ett bättre liv i en religiös stat. D.v.s. Om ditt liv på jorden är förfärligt så vill du hellre garantera dig själv ett bättre liv efter döden, och du är också mer villig att gå detta öde till mötes.

    Sveriges största bakslag ligger i integrering av s.k. nya svenskar (invandrare). Samtidigt är ju detta också en "two way street".

    SvaraRadera