lördag 21 januari 2012

Färgelanda - Kronprinsen Per Krokström (M) om de avskedade tjänstemännen

Medelmåttan och kronprinsen Per Krokström kommenterar nu för första gången offentlig turerna kring exskattmästaren Johan Karlsson och exmonarkichefen Jan Eriksson.

Kronprinsen med sitt entourage i monarkistyrelsen säger i en insändare i Dalslänningen att det var rätt att avskeda exskattmästaren och exmonarkichefen.

"- Dom där två förstörde hela monarkin med hjälp av hovnarren Ulla Börjesson och nu är vi i princip bankrutt tack vare dessa individer. - Dom två herrarna kunde vi göra oss av med, så att vi kunde stoppa dom från att göra fortsatt skada. - Hovnarren däremot är det inte lika lätt att stoppa, eftersom hon sitter på ett politiskt mandat, som gör att hon kan sabotera allt utvecklingsarbete i monarkin och dra monarkins namn i smutsen. - Det är tyvärr den verklighet vi lever i", säger kronprinsen.

På frågan om turerna i Arbetsdomstolen svarar kronprinsen: "- Jag och övriga medelmåttor ville köra detta i bott, för att få en dom på att det var rätt att avskeda exskattmästaren och exmonarkichefen. - Och jag har minsann inte sagt till lagvrängaren Laruell att gå med på att betala några pengar till exskattmästaren, så jag begriper ingenting. - Men monarken gör ju som han vill ibland och det är möjligt att han sagt saker till lagvrängaren som han inte borde. - Vi får titta närmare på detta", avslutar kronprinsen myndigt.

Färgelanda Monarki

1 kommentar:

  1. Kronprinsessan har ett gott grepp om känsliga delar på monarken och när det behövs klämmer hon lite extra. Då lyder han så fint.

    SvaraRadera