lördag 14 januari 2012

Färgelanda - Hovnarren Ulla Börjesson får svar på tal

Kronprinsessan Ann-Marie Jacobsson (C) och hennes medhjälpare i monarkistyrelsen har svarat på hovnarrens och övriga sniksocialisters oförskämda insändare i bolsjeviktidningen Bohusläningen häromdan.

"- Varför bryr sig hovnarren och landsfiskalen Kerstin Fredriksson mer om Jan Erikssons privatekonomi än om monarkin och dess undersåtar?", frågar kronprinsessan med entourage i insändarsvaret.

"- Exmonarkichefen har grovt åsidosatt sina skyldigheter", säger kronprinsessan till Färgelanda Monarki. "- Men vi lät nåd gå före rätt, så han skulle slippa sitta i buren under jul- och nyårshelgen. - Men trots det klagar hovnarren, som tydligen bara tänker på egna nöjen och pengar", avslutar kronprinsessan.

Vi har sökt monarken Peter Johansson (KD) för en kommentar, men denne sägs ha följt med ceremonimästaren Kenneth Carlsson (FP) på ett mycket viktigt uppdrag i ingenmansland.

Kronprinsen Per Krokström (M) har tappat målföret efter den senaste tidens bakslag och har blivit ordinerad vila samt salva för de plågsamma ändalyktsbesvären. Även övriga medelmåttor kniper ihop.

Färgelanda Monarki


3 kommentarer:

  1. Hovnarren låter oss inte glömma att hon är en Hovnarr. Pss som Juholt liknas vid Åsa Nisse(Lisa Marklund).
    Kronprinsessan framstår allt mer som just en kronprinsessa.
    Medelmåttorna är tysta passagerare(som om de tjuvåkte).

    SvaraRadera
  2. EN annan fråga till Ulla B är varför hon stöttar Janne E när det är så solklart att han brutit mot lagar och bestämmelser och kostat kommunen svindlande belopp? Var Ulla kanske med på noterna? Är det därför hon ställer upp så helhjärtat för Janne? Det är svårt att fatta annars.

    SvaraRadera
  3. Ulla är då tamejfan mer rakryggad än Annmari. Vem var kommunalråd när den här skiten häjade som värst. Ynkligt att skylla allt på andra.

    SvaraRadera