måndag 9 januari 2012

Färgelanda - Hovnarren Ulla Börjesson skriver insändare

Hovnarren och sniksocialisten Ulla Börjesson (S) har idag fått in en pamflett i bolsjeviktidningen Bohusläningen.

Tillsammans med övriga sniksocialister vid hovet skriver hovnarren att "- monarken Peter Johansson och övriga kungafamiljen är fega kräk som ljuger så mycket dom orkar".

Monarken Peter Johansson säger i en kommentar att "- det är helt klart fråga om majonäsbrott och jag kommer att slå hovnarren i järn så fort jag ser henne, så att hon inte fortsätter skada monarkin".

Hovnarren avfärdar dock monarkens hot om tvångsmedel: "- Janne Eriksson hade stake han, det kommer jag så väl ihåg", säger hovnarren drömmande. "- Men dom häringa som sitter där nu är det ingen fart i vill jag lova. - Trots att ceremonimästaren flera gånger haft i Viagra i kaffet åt dom, har jag inte märkt nån skillnad på monarken eller nån av dom andra. - Så det är klart att jag är mycket besviken idag", fortsätter hovnarren.

 "- När jag och ceremonimästaren satt och härskade för ett par år sedan var det minsann klackarna i taket och det fanns inga gränser för allt mygel. - Men vi tog i alla fall ansvar för myglandet, genom att säga att vi hade ansvar. - Håll med om att det är smart att säga så. - Som du ser sitter jag fortfarande kvar vid hovet och får lön av dom dumma undersåtarna och jag räknar med att kunna fortsätta lura dom tills jag blir pensionär", avslutar hovnarren skrattande.

Färgelanda Monarki

1 kommentar: