lördag 7 januari 2012

Färgelanda - Dick Jonefelts lokal hyrs ut svinbilligt

Efter att kungafamiljen lyckats utföra ett av historiens snyggaste politiska självmål mot näringsidkaren Dick Jonefelt, tas nu ny sats för ännu vackrare självmål.

Livligt påhejad av hovnarren Ulla Börjesson jagade ju som bekant kungafamiljen och dess lakejer ut Dick Jonefelt från dennes affärslokal i Centrum. "- Vi har en kommunallag att följa", säger monarken Peter Johansson. "- Den som inte betalar hyra ska ut. - Detta gäller dock bara Dick Jonefelt och inte företagen i Björnhuset eller andra företagare. - Så har i alla fall hovnarren förklarat att lagen fungerar och vi måste ju följa lagen", fortsätter monarken.

Dick Jonefelt säger i en kommentar att: "Jag ville visst betala hyra, men jag hade begärt lägre hyra och hade dessutom en överenskommelse om avbetalning av en gammal hyresskuld, vilket hovnarren nekade mig med hänvisning till att jag var KD och hade klagat på några av hennes tjänstemannakompisar vid hovet".

Nu har Dicks gamla affärslokal stått mörk och tom några månader, eftersom ingen velat hyra p.g.a. den svinhöga hyran. Detta ser naturligtvis inte bra ut och för att lösa problemet sänks nu hyran dramatiskt.

Hovnarren Ulla Börjesson säger i en kommentar: "- Det är viktigt att kunna betala sin hyra. - För att nästa hyresgäst ska kunna betala sin hyra, så sänker vi den till ingenting. - Detta strider visserligen mot kommunallagen, men kungafamiljen fattar ändå ingenting, så det lär inte bli några problem."- Med svinbillig hyra kan vi va säkra på att hyresgästen klarar hyran. - Det har ju funkat bra i Björnhuset".

Färgelanda Monarki

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar