lördag 7 januari 2012

Färgelanda - Monarkins hemsida fungerar igen

Färgelanda Monarki har glädjande nyheter till sina läsare - monarkins hemsida fungerar igen!

Som de flesta säkert känner till släcktes hemsidan ner när monarkichefen Ragnhild Andersson drog ur sladden till en server i sin ständiga jakt på monarkins själ.

IT-avdelningens hårt arbetande dataspelsexperter och fildelare gick då in i den berömda väggen. Abstinensen uppges ha varit så svår att Apoteket sålde slut på sitt lager av psykofarmaka och lugnande medel.

Eftersom IT-avdelningens personal saknar kompetens att underhålla sina egna servrar, var man tvungen att hyra in specialistkompetens för dyra pengar, som reparerade haveriet och återställde den förlorade informationen.

IT-chefen Jonas Berggren säger i en kommenar att "- Jag och personalen fick hela julhelgen förstörd, eftersom vi inte fick speltid. - Men så kom jag på att vi kunde anlita specialister och sen gick det minsann fort".

" - Vi hjälpte specialisterna med den svåra biten, som innebar att visa dom den långa vägen till servrarna och sätta i elkontakten i väggen. - Sen gjorde dom det enkla arbetet, som innebar att trycka på lite knappar hit och dit. - Utan oss hade dom aldrig klarat det. - Nu ser jag fram emot att  få återgå till ett normalt liv igen, där vi på IT-avdelningen kan få fortsätta arbeta ostört med dataspel och fildelning", avslutar IT-chefen.

Färgelanda Monarki

1 kommentar:

  1. Oj då .

    Nu säger kommunen att jag kanske har betalt någon hyra!!!

    Kommunikationen är ju nästan total.
    Åter igen kan jag konstatera att när kommunen har inkompetenta chefer som inte förstår vikten av en kommunikation, aå blir det så här.

    Näringslivsrankningen plats 290 av 290 är helt rätt . i alla fall om man frågar mig.

    Nu kommer det snart en ny . Det skal bli intressant och få den uppföljningen!

    SvaraRadera