måndag 30 januari 2012

Färgelanda - Bohusläningens lögner för att hjälpa Jan Eriksson

Nöden har som bekant ingen lag och därför tar Bohusläningen, med bolsjevikredaktör Mattias Modéen i spetsen, lögnen till hjälp för att sabla ner kungafamiljen.

Bolsjevikredaktör Modéen skriver följande om förlikningen med Jan Eriksson: "Noterbart är att om kommunledningen valt en linje att avskeda Jan Eriksson enligt det anställningsavtal som han åberopat skulle gälla, så hade det inneburit en uppsägningstid på sex månader - alltså i praktiken sex månaders bruttolön".

Vi ringer upp bolsjevikredaktör Modéen och frågar varför han ljuger så friskt i sina artiklar? "- Ja, du vet, i krig och kärlek är allt tillåtet. - Och just nu utkämpar vi bolsjeviker på tidningen ett oförsonligt krig mot monarkin och kungafamiljen. - Och vill man vinna kriget måste man ljuga, så enkelt är det", säger bolsjevikredaktören frankt.

Vi ställer frågan till bolsjevikredaktören hur han tänkte, när han skrev att Jan Eriksson bara hade fått sex månadslöner om kommunledningen valt att avskeda honom enligt hans anställningsavtal?

"- Ja, det vet  ju var och en som känner till lagen om anställningsskydd, LAS, att detta är lögn. - Men eftersom dom flesta inte känner till LAS, så funkade den lögnen fint. Min bolsjevikvän Janne Eriksson åberopade ju anställningsavtalet i Arbetsdomstolen till stöd för att han skulle omfattas av LAS. Att avskeda Janne enligt hans anställningsavtal går därför naturligtvis inte", fortsätter bolsjevikredaktören.

"- Det anställningsavtal som Jan åberopade hade gett honom mellan 24 och 36 månadslöner i skadestånd enligt bestämmelserna i LAS. - Förutsatt då att avskedandet varit felaktigt naturligtvis. - Att Janne nöjde sig med 7,5 månadslöner i förlikningen visar ju tydligt att han insåg att avskedandet var korrekt. - Men det kunde jag ju inte skriva, eftersom det hade slagit direkt mot Janne och gynnat monarkin", konstaterar bolsjevikredaktören.

"- Jag vill även rikta ett stort och innerligt tack till mina bolsjevikvänner på Radio Väst, som hjälpte till att sprida den här storyn. - Det är viktigt att man stöttar varann i den här revolutionära verksamheten och mina bolsjevikbröder på radion har alltid backat upp mig, oavsett vilka lögner jag skrivit. Det känns tryggt", avslutar bolsjevikedaktör Modéen.

 Färgelanda Monarki

3 kommentarer:

  1. LOL!!! Tack bloggen. Snacka om att bli avslöjad!

    SvaraRadera
  2. Okunskap och lögner har blivit väldigt dyrt för Färgelanda.
    Tyvärr är dessa egenskaper väldigt lättsålda bland vissa väljare.
    Då går det som det går.
    Fast jag hade hellre velat ha t.ex ett bad med rehabutrymmen.
    Kan de oansvariga bara sitta stilla i båten så kanske det med tiden ordnar sig.

    SvaraRadera
  3. Undrar om Bohusläningen tar nåt ansvar för att de medverkar till att skapa en dålig stämning i Färgelanda?

    SvaraRadera