onsdag 18 januari 2012

Färgelanda - Bolsjevikerna på Radio Väst hakar på om Johan Karlsson

Radio Väst med dess politbyrå av hårdhudade bolsjeviker anförs av den bedagade vänsterextremisten Bo Adriansson. Radio Västs journalistiska nisch är att varva vänsterextrem samhällsrapportering med kommersiell skvalmusik och ring-så-spelar-vi-program. "Billig och bra" indoktrineringsverksamhet med andra ord.

Bolsjevikerna på Radio Väst hänger nu på bolsjevikkollegorna på Bohusläningen och berättar utförligt om att exskattmästaren Johan Karlsson är "felaktigt avskedad" och fått "upprättelse".

Exskattmästaren och exmonarkichefen Jan Eriksson blev som bekant avskedade efter att ha grovt åsidosatt sina plikter och överskridit sina befogenheter, bl.a. genom det gemensamma brevet till Swedbank som innebar att Färgelanda åkte på 90-miljonerssmällen i Björnhuset. Men i bolsjevikernas värld anses ofta dylika försyndelser vara en merit - i vart fall om du bär partibok.

Adriansson säger i en kommentar: "- Som bolsjevik är det naturligt att hata monarkin och kungafamiljen. - När dessutom en medbolsjevik som Johan Karlsson faller i kunglig onåd, känns det extra angeläget att använda min radiofacilitet för att angripa den besuttna och orättfärdiga kungafamiljen".

"- Sen tycker jag också att det är viktigt att vi bolsjeviker fortsätter att ta hand om varandra, oavsett vad vi gör oss skyldiga till. - I Trollhättan har ju vi bolsjeviker egen majoritet och där har det alltid myglats hej vilt. -Vad är då naturligare än att exmonarkichefen gick från mygelmonarkin Färgelanda till Trollhättan?", fortsätter Adriansson.

"- Detsamma gäller Johan Karlsson som gick till bolsjevikerna och mutkolvarna i Göteborg, där han blev varmt välkomnad. - Och här tycker jag faktiskt att bolsjevikmyglet fungerat extra bra, eftersom Färgelanda fick Ragnhild som ny monarkichef och Göteborg fick Johan som ekonomichef", avslutar Adriansson.

Färgelanda Monarki

2 kommentarer:

  1. Det är rent ut sagt för jävligt att tidningen och radion tar såna personer som Johan K och Janne E i försvar. DOm har skadat kommunen mer än nån annan har gjort och som vi andra kommer att få betala för så länge vi lever här i FÄrgelanda. Johan och Janne däremot kan fortsätta som vanligt. Dom drabbas inte med sina chefslöner och bor inte här heller. Man blir äcklad rent ut sagt.

    SvaraRadera
  2. Nåt större förtroende har man ju inte direkt för bohusläningen. Men prenumerationen behöver dom inte bekymra sig för, den sa jag upp redan före valet:)

    SvaraRadera