lördag 21 januari 2012

Färgelanda - Dalslänningens Helena Lindgren uttalar sig om avskedandena och Bohusläningen

Dalslänningens lokalredaktör Helena Lindgren har skrivit en artikel om avskedandena av exskattmästaren Johan Karlsson och exmonarkichefen Jan Eriksson. I artikeln berättar kronprinsen Per Krokström (M) att det var riktigt att avskeda de båda tjänstemännen och att han för egen del tycker det är synd att frågan om exskattemästarens skuld inte blir prövad i Arbetsdomstolen.

Färgelanda Monarki fick förmånen av en pratstund med lokalredaktör Lindgren och vi passade då på att ställa några frågor kring bolsjevikbladet Bohusläningens rapportering.

 "- Som journalist tycker jag det är viktigt att redovisa fakta om vad som hänt och beskriva det hela så intressant och informativt som möjligt. - Jag tror läsarna uppskattar att man inte försöker föra dom bakom ljuset, så att dom kan bilda sig en egen uppfattning utifrån fakta", berättar Lindgren.

"- Bolsjevikerna på Bohusläningen arbetar ju inte så. - Dom förvrider och förvanskar fakta samt ger gräddfil till vissa bolsjevikpolitiker. - Artiklarna vinklas konsekvent med en tydlig vänsterpolitisk agenda, som går ut på att svartmåla kungafamiljen och monarkin", fortsätter Lindgren.

"- Det är tyvärr mycket hat i Bohusläningens agenda, där tidningen samarbetar med hovnarren Ulla Börjesson (S). - Vad dom två håller på med tycker jag dock är mycket oseriöst och jag själv skulle aldrig arbeta på det sättet. - Istället låter jag alla som har nåt intressant att säga komma till tals på lika villkor och lägger inte in några egna politiska värderingar i mina artiklar", avslutar Lindgren innan hon säger hej då.

Färgelanda Monarki

1 kommentar:

  1. I en insändare i Bohusläningen i dag tycker Dionisio Camacho att "Färgelanda behöver ett smartare styre"(rubrik).
    Dionisio tycker att Färgelanda skulle fortsatt med kommunchefen på den inslagna vägen med olagligheter och en ekonomi utan kontroll och som var körd i absoluta botten(för ett drygt år sedan fick ett extra Kf besluta om lån för att kunna betala löner).
    I vart fall tycker Dionisio att Färgelanda skulle som brukligt är givit de två cheferna ca 2 miljoner vardera.
    Vänstern kommer nog aldrig med i spelet igen(tyvärr-de skulle behövts i ett allt kallare klimat).

    SvaraRadera